BRD. KLEE A/S

Gem
BRD. KLEE A/S Salgselev

BRD. KLEE A/S, Albertslund

Drømmer du om at uddanne dig inden for salg med tekniske produkter som fokusområde? Så har du chancen nu, for Brd. Klee søger en salgselev med speciale i salg til en af vores salgsdivisioner.

Vi søger en ambitiøs elev, der synes, at salg og kundekontakt lyder spændende. En elev, der har interesse i at tilegne sig viden på det tekniske område og lyst og vilje til at sælge tekniske produkter.

Du skal have et godt humør, en positiv tilgang til at lære og god til at lære af erfaringer. Du skal være hurtig til at tilegne dig ny viden. Du er god til IT og kan hurtigt lære et system at kende. Vi tilbyder muligheden for at lære salgsfaget i en virksomhed, som har travlt på en organiseret måde med faste procedurer, rammer og processer. Vi tilbyder muligheden for faglig og personlig udvikling i forbindelse med kontakten med kunder og selve servicefaget. Vi tilbyder en struktureret hverdag med plads til godt humør og rig mulighed for at lære.

Gem
BRD. KLEE A/S Økonomielev

BRD. KLEE A/S, Albertslund

Er du god til at regne den ud? Og har du lyst at starte en karriere inden for økonomi? Så er du måske vores kommende økonomielev.

Som økonomielev hos Brd. Klee bliver du en del af en dynamisk økonomiafdeling som byder på spændende udfordringer. Økonomiafdelingen består af fem engagerede medarbejdere, der arbejder tæt sammen om at få løst opgaverne.

Vi tilbyder en grundig uddannelse, hvor du får rig mulighed for at afprøve dig selv og dine evner. Du kommer tæt på forretningen og bliver godt klædt på til at klare opgaverne inden for regnskab.

Gem
Profil Search
Intern sælger - Transmissioner - København

Profil Search søger for BRD. KLEE A/S

Brænder du for salg, og forstår du at give kunden den bedste service, så er du måske vores nye interne sælger i transmissions-divisionen?

Hos Brd. Klee har vi brug for en teknisk intern sælger, der sammen med dygtige og engagerede kolleger kan styrke salgsindsatsen og levere den bedste kundeservice.

Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Du bliver garant for en høj kundeservice, og vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, når du sammen med teamet får hele forløbet fra ordremodtagelse til levering til at fungere optimalt.

Søg information om virksomheden på www.klee.dk.