Mødrehjælpen

Gem
Mødrehjælpen
Jurist med stærke kompetencer inden for socialret og familieret

Mødrehjælpen, Aarhus

Vil du gerne bruge dine juridiske kompetencer til at gøre en forskel? Så søger Mødrehjælpen lige nu en jurist med stærke kompetencer inden for socialret og familieret

Mødrehjælpen søger jurist med solide kompetencer inden for socialret og familieret til vores rådgivningsadeling Holdepunkt.

I stillingen vil du skulle varetage telefonisk og chatbaseret rådgivning til Holdepunkts brugere. Du vil desuden skulle undervise og formidle nyt inden for socialretten, og i mindre grad inden for familieretten til rådgivningens ansatte, hvor flertallet er socialrådgivere. Dette vil f.eks. kunne foregå ved oplæg 2-4 gange årligt og ved løbende kollegial sparring.

Mødrehjælpen
Gem
Mødrehjælpen
To socialrådgivere til rådgivningstilbuddet Holdepunkt

Mødrehjælpen, København

Mødrehjælpen søger fagligt kompetente socialrådgivere, som drømmer om at yde kvalificeret og professionel rådgivning til børnefamilier hos Holdepunkt.

I stillingen vil du skulle varetage rådgivning på en eller flere rådgivningsplatforme – telefonisk rådgivning, chatbaseret rådgivning samt samtaler ved fysisk fremmøde.

Du må forvente, at du i perioder i mindre omfang kan blive bedt om at bidrage til Mødrehjælpens digitale vidensportal, ”Viden og Råd”, samt give input til presse- og kommunikationsarbejde.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team, som består af fagligt dedikerede medarbejdere, og hvor fokus på metodeudvikling og udvikling af indsatser er i højsædet.

Mødrehjælpen
Gem
Mødrehjælpen
Er du vores nye stjerne-telefundraiser og klar på en 8 timers arbejdsuge i Mødrehjælpen?

Mødrehjælpen, København

Vil du joine vores tele-team, ringe ud til alverdens danskere og på den måde hjælpe en hel masse sårbare børnefamilier – så har vi jobbet til dig!

Her hos Mødrehjælpen har vores team af telefundraisere en utrolig vigtig rolle for Mødrehjælpens arbejde. Derfor kan du også regne med, at vi tager godt imod dig, og at du inden længe føler dig som en uundværlig del af holdet.

To af vores fundraisere har fået kasketten som sociale mentorer, og de planlægger hyggelige arrangementer udenfor arbejdstiden helt fra fællesspisning i Absalon til teater under åben himmel! Det vi prøver at sige er, at der bliver sørget for, at du kommer hurtigt ind i fællesskabet og bliver en del af vores awesome tele-team.

Mødrehjælpen
Gem
Lokalafdelingen i Lyngby søger aktivitetsansvarlig og aktivitetsfrivilige
Mødrehjælpens lokalafdeling i Lyngby søger en frivillig aktivitetsansvarlig og aktivitetsmedarbejdere.
Mødrehjælpen, Virum
frivilligjob.dk
Indrykket: