a.p. botved a/s

Save
a.p. botved a/s Salgskonsulent - salg til plejesektoren på Sjælland

a.p. botved a/s

Vil du have et job, hvor du er med til at sikre bedre arbejdsforhold for plejepersonale og større livskvalitet for bevægelseshæmmede?

Som salgskonsulent hos A/S A.P. Botved bliver det din opgave at sælge hjælpemiddeludstyr der giver plejepersonalet mulighed for at opnå et godt fysisk arbejdsmiljø og som giver brugerne komfort og mulighed for at bevare størst mulig selvstændighed og værdighed.

Et job, der både kan give dig et smil på læben, fordi du ved, at du gør en forskel i andre menneskers liv, men også fordi du har muligheden for at skabe gode relationer til vores kunder inden for den offentlige sektor på kommuner, plejehjem, hospitaler, mv.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
a.p. botved a/s Projektkoordinator

a.p. botved a/s, Herlev

A/S A.P. Botved sælger lifte til folk, der ikke kan bevæge sig selv – og vi gør det med et smil. Overskud og kompetent rådgivning, er den vigtigste service vi kan give vores kunder, som er hospitaler, plejehjem, arkitekter og private. Vi vækster og har meget travlt, derfor søger vi en projektkoordinator med flair for koordinering og med besiddelse af det helt store overblik.

Som projektkoordinator ved A/S A.P. Botved, vil dine primære opgaver være, at varetage den daglige koordinering i vores montageafdeling. Du skal sikre at vores kunder får den ultimative service, samt sørge for, at vi altid holder, hvad vi lover – til tiden. Når vi har solgt en liftløsning, vil det blive din opgave, at koordinere korrekt montage af vores løsning, herunder kontakt til leverandører, kunder, samarbejdspartnere, samt planlægning af dagligdagen for vores medarbejdere, der fysisk udfører arbejdet hos kunden.

Check the job satisfaction:
Published: