Telia Danmark

Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser. Vi er kommunikationen til dine venner, familie, kolleger og kunder. Vi udvikler digital teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag lettere og mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere. 

Telia er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med talrige muligheder for dig, der interesserer dig for fremtidens digitale samfund og kommunikationsteknologi. 

Forskellige stillinger giver forskellige karrieremuligheder, men nogle ting er ens, uanset hvor i Telia, du arbejder. For os er du nemlig meget mere end en medarbejder. Hos Telia får du muligheden for at virkeliggøre dine mål, både personligt og professionelt.

 

Vi stræber efter

Med inspiration fra vores førende teknologier, stræber vi efter at udvikle produkter og services i verdensklasse, der bringer hele verden tættere på det, der virkelig betyder noget for vores kunder og vores samfund.

Vores branche er i konstant forandring, og vi har brug for dygtige medarbejdere og teams, der tør udfordre nuet og gøre det komplicerede enkelt, samtidig med at de passer på vores medarbejdere, vores kunder og samfundet. Vi tror ikke på stive hierarkier, men på folk der trives i en kultur baseret på selv-ledelse. Vi sætter store mål for vores forretning og for os selv. Vi bruger konstant feedback og regelmæssig coaching for at sikre, at vi hele tiden er på rette spor.

Det digitale samfund skaber nye muligheder for milliarder af mennesker ved at sætte dem i kontakt med hinanden og give dem adgang til nye og bedre services.

I Telia har vi muligheden for at gøre en forskel og skabe forandring. Ikke bare for dig og mig i dag, men for fremtidige generationer.

 

Hvis det er din passion konstant at forandre ting til det bedre, passer du lige ind. For vi er på vej til at forandre den måde, vi opfatter telekom-industrien – vi er ved at skabe den næste generation af teleselskab, the New Generation Telco.

 

Telia Company - Home to your next big opportunity