Aduro A/S

Aduro udvikler, fremstiller og markedsfører brænde-, pille- og hybridovne i moderne dansk design. Produkterne anvender den nyeste teknologi og lever op til de skrappeste miljøkrav i Europa, vi har bl.a. modtaget EU's miljøpris. Innovation og vækst er vores DNA og vi har opnået flere afgørende patenter. Vi eksporterer 90% af vores salg og er blandt de førende i Europa indenfor vores industri.


På vores hovedkontor i Hasselager har vi samlet et internationalt team med 7 nationaliteter, forskellige kulturer og spredning i alder. Vi er en arbejdsplads med masser af energi, godt humør og høje forventninger til at skabe gode resultater. Vi har skabt et attraktivt miljø med moderne omgivelser, frokostordning og spændende sociale aktiviteter. Vi sikrer faglig udvikling og spændende udfordringer, hvilket betyder, at 40% af medarbejderne har været ansat over 5 år.

Bæredygtighed og samfundsansvar er vigtigt for os. Hvert år reducerer vores produkter CO2 udledning i Europa med ca. 1,5 mio. tons, vi støtter bæredygtig skovdrift og leverer el via solenergi.