KAB

Gem
KAB Kundeøkonom

KAB, København

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det dig, vi søger til at styre og have ansvaret for økonomien hos en række af de kunder, vi servicerer i KAB.

Som kundeøkonom i KAB er du med til give vores kunder økonomisk rådgivning og er med til at udarbejde regnskaber og budgetter ud fra flere standarder. Du er omhyggelig og ser kompleksitet og forskellighed som en positiv udfordring og ikke mindst en mulighed for at lære nyt. Du har sans for detaljer og sætter en ære i at levere et godt produkt til vores kunder.

I KAB har vi en grundfortælling om, at med boligen skaber vi rum til liv i fællesskab, hvor fællesskab er med en mangfoldighed af mennesker med hver deres baggrund, kultur og drømme. Vores fællesskab bygger på stolte traditioner, der rækker mere end 100 år tilbage. Skabt af mennesker, der gik sammen om at sikre gode, sunde boliger, som var til at betale.

Gem
KAB Projektcontroller til Center for Byggeri og Byomdannelse

KAB, København

Vil du have ansvaret for økonomien i en række af vores byggesager? Har du lyst til at arbejde med tal, rapportering og risikominimering samt yde økonomisk rådgivning i forbindelse med byggeri? Så er det dig, vi søger til vores økonomiteam.

Du vil blive en del af et center, der beskæftiger ca. 65 medabejdere, som på forskellig vis arbejder med nybyggeri, renovering og udviklingssager.

Dit primære ansvarsområde vil være økonomisk styring af egen projektportefølje. Opgaverne varierer mellem fx budgetlægning, økonomiopfølgning, regnskab, fakturabehandling og indberetning til myndigheder. Du vil indgå i et tæt samarbejde med centerets projektledere, og derudover vil du have kontakt til rådgivere, entreprenører og andre samarbejdspartnere som kommuner og Landsbyggefonden.

Gem
KAB Konsulent til genhusningsteamet i Center for Byggeri og Byomdannelse

KAB, København

Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Kan du se dig selv som tovholder på genhusningsopgaven i forbindelse med renoveringssager i KAB? Så er det måske dig, vi mangler som konsulent til vores genhusningsteam.

Som genhusningskonsulent bliver du en del af et fagligt og socialt velfunderet team. Du får din egen portefølje af genhusningsopgaver, og du arbejder med sagerne fra start til slut. Det er derfor en forudsætning, at du har stærk procesforståelse, kan overholde deadlines og trives i et job med en stor berøringsflade i en politisk styret organisation.

Kommunikation og information er hjørnestenen i en tryg genhusningsindsats, og du kommer til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver særligt ift. beboerne i de berørte afdelinger men også ift. interne og eksterne samarbejdspartnere.

Gem
KAB Driftslederassistent til ejendomskontoret i Ved Classens Have

KAB, København

Til ejendomskontoret i Ved Classens Have søger vi en ny kollega, en driftslederassistent med lyst til et alsidigt job med mange servicefunktioner.

Kan du genkende dig selv i det meste af det her, er du måske vores nye kollega:

  • Gerne erfaring med ejendomsservice og måske uddannet ejendomsservicetekniker.
  • Stærkt servicegen og håndværksmæssig flair.
  • Teamplayer, loyal og har gode samarbejdsevner.
  • Arbejder selvstændigt og får opgaver afsluttet.
  • Er åben og interesseret i at arbejde med mennesker.
  • Lyst til at arbejde på en fredet ejendom.

Ejendomskontoret består udover dig af ejendommens driftsleder. Sammen er I ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne, for den daglige drift og for vedligeholdelse af bygninger og udearealer.