Egedal Kommune

Gem
Egedal Kommune
Matematik-, science- og idrætslærer søges

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst at indgå i et dynamisk teamsamarbejde i udskolingen?

Vi søger en ambitiøs og fagligt kompetent lærer til vores lærerteam i udskolingen. Du kommer til at indgå i teamsamarbejde, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord. Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, det indgår i.

Vi har fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme samt udvikling af ressourcecenter og læringscenter.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Skolesekretær søges til Distriktsskole Smørum, afd. Balsmoseskolen

Egedal Kommune

Distriktsskole Smørum søger en skolesekretær på fuld tid med arbejdssted på afd. Balsmoseskolen. Sekretariatet består af 5 sekretærer. Vi er fysisk placeret på 2 matrikler, så du vil indgå i tæt samarbejde med hhv. ledelsen på afdelingen og sekretariatet på tværs af afdelingerne.

Sekretariatets overordnede opgave er at løse de administrative opgaver for skole og SFO.

Arbejdsopgaverne er i sekretariatet er bl.a.:

  • Indskrivning af børn der skal starte i førskole / 0. klasse
  • Personaleadministration i KMD Opus, fravær, udarbejdelse af blanketter, lønaftaler mv. til personalesager, rekruttering via Emply
  • Diverse ad hoc-opgaver, telefonbetjening, dokumenthåndtering, bestilling af varer mv.
Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Klar parat Eventyrstart: Børnehus med fantastisk sammenhold søger pædagog 35 timer om ugen i vuggestuen

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger dig, der brænder for at arbejde i et børnehus hvor de voksne er nærværende, engagerede og arbejder i børnehøjde

I Eventyrhuset er den pædagogiske faglighed høj. Der er skemalagt forberedelse, og mulighed for faglig sparing med hinanden samt psykolog og logopæd. Derudover har vi et fokus på, at arbejde med børn i mindre grupper.

Vi er en integreret institution med 70 børnehavebørn, og 48 vuggestuebørn. Du vil blive tilknyttet en stue i vuggestuen, hvor I vil være et team med to pædagoger og 2 medhjælpere tilknyttet.

I huset har vi ladcykler, en kælder hvor vi leger, laver motorik m.m. Vi har en meget dejlig stor legeplads med mange muligheder og et alrum til at kunne arbejde med mindre grupper.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Pædagogmedhjælpere til Børnehuset Bækkegården

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger pædagogmedhjælpere med start 1. juli eller snarest derefter:

  • 1 på 37 timer.
  • 2 på 10 timer ugentligt, med mulighed for flere timer.

Bækkegården er et af Egedal Kommunes større børnehuse. Vi har fokus på det gode børneliv, trivsel, udvikling og legende læring. Alle bliver inkluderet og hjulpet til at styrke livets kompetencer. Vi ønsker os en kollega der brænder for kreativitet, holder af udelivet, er åben, nysgerrig og positiv af natur.

Vi forventer selvfølgelig, at nærvær og relationspædagogik er noget, du brænder for, samt at du er åben for, at inddrage ny viden i alt det, du i forvejen kan.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Medhjælpere søges til vuggestuen og børnehaven i Eventyrhuset

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være en del af et varmt og udviklende børnehus, der arbejder systematisk med voksenorden, rammer og retning omkring det pædagogiske arbejde og har fokus på inkluderende fællesskaber, så læs videre.

Vi søger 2 anerkendende, inkluderende, nærværende og kreative medhjælpere til Eventyrhuset der arbejder omsorgsfuldt og empatisk ud fra et positivt menneskesyn.

Stillingerne er på 10 timer om ugen med mulighed for ekstra timer. Start 1. juli og 1. august 22.

Eventyrhuset er en integreret institution med plads til ca. 110 børn i alderen 0-6 år. Institutionen består af to bygninger, der er delt af en parkeringsplads. Det ene hus rummer institutionens vuggestue, mens det andet er børnehavehuset.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Egedal Musik- og Kulturskole søger en Filmskolelærer til deltidsstilling 3,2/37

Egedal Kommune, Stenløse

Vi søger en lærer, der kan varetage filmskoleundervisning på hold. Du bliver en del af en Musik- og Kulturskole med 33 ansatte og vil indgå i et lærerkollegium, hvor det gode samarbejde understøtter og udvikler det lokale musikmiljø i en hverdag i fællesskab og bevægelse.

Stillingen er på minimum 3,2/37 timer med mulighed for udvidelse. Den primære undervisning vil foregå i Stenløse Kulturhus. Stillingen besættes pr. 1. august 2022. Arbejdet fordeles over 39 uger, hvor selve undervisningen afvikles over 36 uger.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Egedal Musik- og Kulturskole søger en Steel Pan lærer til deltidsstilling 5,2/37

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en lærer, der kan varetage solo-, sammenspil- og holdundervisning for Steel Pans. Du bliver en del af en Musik- og Kulturskole med 33 ansatte og vil indgå i et lærerkollegium, hvor det gode samarbejde understøtter og udvikler det lokale musikmiljø i en hverdag i fællesskab og bevægelse.

Stillingen er på minimum 5,2/37 timer. Den primære undervisning vil foregå på Stengårdsskolen i eget lokale. Stillingen besættes pr. 1. august 2022. Arbejdet fordeles over 39 uger, hvor selve undervisningen afvikles over 36 uger.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Børnehuset Boelholm søger en engageret pædagog

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Boelholm søger en engageret pædagog 32-37 timer til en af vores vuggestuegrupper hvor børnene er fra 0-3 år. Start 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Børnehuset er en integreret institution med 45 børnehavebørn og 26 vuggestuebørn. Vores åbningstid er fra kl. 6.45 til 17.15 – fredag til kl. 16.15. Vi ligger i dejlige grønne omgivelser tæt på Stenløse station.

Vi søger en kollega:

  • Der møder børn og voksne anerkendende og inkluderende.
  • Der kan arbejde målrettet og systematisk med læreplaner samt kan dokumentere og beskrive det pædagogiske arbejde.
  • Der har en høj faglighed.
  • Der tør vise hvad du brænder for.
Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Pædagog søges til vuggestuen i Børnehuset Blåmejsen. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt pr. 1 august 2022

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for det pædagogiske arbejde? Elsker du at inspirere børn og følge deres spor? Så er det måske lige dig vi står og mangler, i vores vuggestue, hvor Børnehuset Blåmejsen savner en pædagog som kan bidrage med aktiviteter, der er både sjove og lærerige.

Blåmejsen er et integreret hus, med plads til 86 børn, i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper, med 16 faste medarbejdere og ledelse fast i huset. Vores hus er af ældre dage med hyggelige lokaler og gammel legeplads.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Vi søger to friske medhjælpere til Børnehuset Blåmejsen

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Blåmejsen søger medhjælpere til hhv. børnehaven og vuggetuen. Stillingerne er på 32-37 timer ugentligt, med start 1/8 2022.

Brænder du for arbejdet med børn? Og kan du se dig selv i et hus hvor leg, udvikling og læring hos børnene prioriteres højt. Så er det måske lige dig vi står og mangler, i vores hus, hvor Børnehuset Blåmejsen savner medhjælpere som kan bidrage med aktiviteter der er både sjove og lærerige.

Blåmejsen er en integreret daginstitution, med plads til 86 skønne børn, i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper, med 16 faste medarbejdere og ledelse fast i huset.

Egedal Kommune