Nordisk Wavin

WAVIN HAR PLADS TIL DIG

Vi er en innovativ løsningsudbyder til bygge- og infrastrukturindustrien. Med 60+ års ekspertise er vi kompetente til at tackle nogle af verdens største udfordringer omkring: vandforsyning, sundhed, bæredygtige byer og byggeri.

Hos Wavin fokuserer vi på at skabe positive forandringer i verden, og vores lidenskab er at bidrage til bygninger og steder, der øger livskvaliteten og levestandarden. Vi samarbejder med kommuner, ingeniører, planlæggere, entreprenører og installatører for at gøre byer fremtidssikre og bygninger komfortable og energieffektive.

VORES FORMÅL

Wavin er en del af Orbia, et fællesskab af virksomheder, der er bundet sammen af ét formål: at forbedre levevilkår i hele verden.

Wavin har 12.000 ansatte i 40+ lande.

WAVIN ACADEMY

Vi afholder jævnligt online webinarer i Wavin Academy for både VA- og VVS-branchen. Vi har emner, der er interessante for installatører, entreprenører, ingeniører, kommuner, forsyninger og mange andre.

VA - VAND OG AFLØB

I vores VA-afdeling udvikler, producerer og sælger vi plastrørssystemer, der sikrer adgang til drikkevand og leder spilde- og regnvand bort på miljørigtig vis.

KENDER DU WAVINS PRODUKTER?

Vil du lære vores produkter bedre at kende?
På vores hjemmeside kan du læse meget mere om Wavin og vores produkter.

VVS

Med øje for komfort og energibesparelser udvikler, producerer og sælger vores VVS-afdeling præfabrikerede VVS-installationsenheder, fjernvarmeunits, gulvvarmesystemer og indvendige afløb.

VI SAMLER PÅ GODE KOLLEGAER

Vi dyrker det gode kollegaskab i Wavin. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere trives, og derfor gør vi også en dyd ud af at skabe gode rammer for sociale arrangementer og begivenheder i både formelle og uformelle sammenhænge. Vi har blandt andet flere aktive personaleforeninger, som sørger for sociale arrangementer efter arbejdstid, fælles motion og andre hyggelige begivenheder.

Derudover har vi et velbesøgt fodboldbord i kantinen, som danner rammerne for det perfekte pusterum og masser af gode grin i frokostpausen. Vi siger desuden altid god sommerferie og glædelig jul ved en uformel og hyggelig sommerafslutning og juleafslutning.

ER DU VORES NYE KOLLGA?

Wavin sætter fart på din faglige og personlige udvikling igennem et spændende job med masser af faglige udfordringer.

Hold øje med vores ledige jobs på Jobindex – måske er du vores næste kollega?