Au2mate A/S

Gem
Human Skills I/S IT-driftstekniker til international vækstvirksomhed

Human Skills I/S søger for Au2mate A/S i Silkeborg

Bliv en del af Danmarks stærkeste team indenfor automation & industriel IT.

Du bliver en del af vores dygtige IT-team, som har ansvaret for IT-infrastrukturen i hele virksomheden, som ud over kontorer i Danmark omfatter kontorer i Norge, Sverige, UK, Tyskland, Portugal, Dubai og Australien.

Arbejdet vil primært foregå på vores adresse i Silkeborg og vil bl.a. indeholde opgaver indenfor drift og vedligehold, IT-sikkerhed, projektering af udvidelser/opgraderinger samt deltagelse i servicevinduer udenfor normal arbejdstid på vores IT-infrastruktur, som bl.a. består af:

  • Cisco Network Infrastructure
  • Backup and Antivirus central management
  • Virtualisation (VMware/Hyper-V)
  • Cloud management
  • Office 365 in Cloud/on premises
Gem
Human Skills PLC-programmører/projektledere inden for procesautomatisering

Human Skills søger for Au2mate A/S i Esbjerg, Silkeborg, Odense eller Hillerød

Bliv en del af Danmarks stærkeste team inden for automation & industriel IT, og vær med til at udvikle banebrydende applikationer.

Du bliver en del af vores dygtige team af projektledere og softwareudviklere og vil få ansvar for design/udvikling af PLC- løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter. Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden.

Au2mate har kunder og opgaver i hele verden. Du kan derfor forvente, at opstart og idriftsættelse af de udviklede løsninger vil foregå både i ind- og udland