Au2mate A/S

Gem
Human Skills PLC-programmører/projektledere inden for procesautomatisering

Human Skills søger for Au2mate A/S i Hillerød

Bliv en del af Danmarks stærkeste team inden for automation og industriel IT og vær med til at udvikle nye banebrydende applikationer.

Du bliver en nøglemedarbejder i vores division i Hillerød og en del af vores dygtige team af softwareingeniører. Du vil få ansvar for design og udvikling af PLC-løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter. Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden.

Vi stræber efter at være markedsledende inden for vores felt og udfordrer derfor teknologien og os selv for at levere de bedste løsninger. Vi er en 100% vidensbaseret virksomhed og har derfor fokus på vidensdeling og på, at du udvikler dig fagligt og får mulighed for at udnytte dit fulde potentiale.

Gem
Human Skills PLC-programmører/projektledere indenfor procesautomatisering

Human Skills søger for Au2mate A/S i Esbjerg

BLIV EN DEL AF DANMARKS STÆRKESTE TEAM INDEN FOR AUTOMATION & INDUSTRIEL IT OG VÆR MED TIL AT UDVIKLE NYE BANEBRYDENDE APPLIKATIONER.

Du bliver en del af vores dygtige team af softwareudviklere og vil få ansvar for design og udvikling PLC- løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter. Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden.

Au2mate har kunder og opgaver i hele verden. Du kan derfor forvente at opstart og idriftsættelse af de udviklede løsninger vil foregå både i ind- og udland.

Du vil primært få ansvaret for Au2mates kunder i Esbjerg, hvor du vil have kontor og din daglige gang. Du bliver desuden tilknyttet en division på hovedkontoret i Silkeborg.