Danske Spil A/S

Danskernes foretrukne spiludbyder

Vi er Danske Spil. Vi står for ansvarlig underholdning, der skaber drømme og oplevelser. Til glæde for danskerne. Til gavn for fællesskabet.

Vil du have en hverdag med nogle af Danmarks stærkeste brands: Lotto, Eurojackpot, Vikinglotto, Quick og Joker? Og kan du se dig selv i en virksomhed med en helt unik kultur, der går til underholdning på en ansvarlig måde?

Danske Spil er markedsleder på det danske marked, men vi er i liga med de store internationale spiludbydere. Vi er ejet af dig og mig, og vi tilbyder spil som glæder, underholder og overrasker. Vi tager ansvar for, at spil bliver ved med at være underholdning.

Danske Spil medarbejdere

Til glæde og gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Vi er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 4.100 forhandlere. I 2020 leverede vi 2,4 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 450 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning.

Alle hilser på alle – sådan er vi

Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. Men det kan ikke lade sig gøre uden medarbejdere med overskud. Hos os bliver du en del af en kultur med overskud til hinanden. Vores holdånd er stærk – vi tror på, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig.

I Danske Spil har vi flere goder til dig som medarbejder

  • Mere end 6 ugers ferie: Foruden 5 ugers ferie får du som fastansat hos os tildelt 8 ekstra feriefridage
  • Sociale arrangementer: Vi afholder både sommer- og julefest og andre sociale arrangementer i løbet af året
  • Lækker morgenmad og frokostordning: Vores kantine, Oasen, tilbyder både morgenmad og frokostbuffet
  • Sportsforening og fitnesscenter: Danske Spil handler i høj grad om sport og spil. Derfor har vi en sportsforening, som tilbyder yoga-, spinning og løbehold. Vi har vores eget topmoderne fitnesscenter og egen fodboldbane
  • Sundheds- og heltidsulykkesforsikring: Som medarbejder i Danske Spil bliver du automatisk tilknyttet vores sundheds- og heltidsulykkesforsikring
  • Vil du være med til at underholde danskerne?