EnviDan A/S

Hos Envidan kan du blive en del af Nordens stærkeste fagfællesskab om vandets kredsløb.

Envidan er et rådgivende ingeniørhus med fokus på vand. Høj vandfaglighed og digital tænkning strømmer gennem alt, vi gør – i alle led af forretningen. Vi skaber software, yder rådgivning og leverer anlæg, der bygger på fremmeste teknologi og dybeste viden om vand.

Vi dedikerer vores dybe, tekniske kunnen til at levere bæredygtige svar på vores kunders konkrete udfordringer, og kald os bare ambitiøse, men vi mener det, når vi med bindende mål vil flytte branchen. Vi inviterer dig med på vores fælles mission om at blive den foretrukne ekspert i bæredygtighed inden for vandkredsløbet. Envidan er for dig:

  • der kommer direkte fra skolebænken
  • der har 5, 10 eller 30 års erfaring inden for vandets kredsløb
  • der ved, at C++ ikke er en karakter

10 gode grunde til at arbejde hos Envidan

1. Bæredygtighed i højsædet

Envidan er født med et bæredygtigt DNA, men vores ambitioner rækker videre end det. Vi vil være den foretrukne ekspert i bæredygtighed inden for vandkredsløbet, og derfor uddannes alle medarbejdere i bæredygtighed og vi opbygger en stærk rådgiverbase, der kan flytte hele sektoren. Vi er allerede i fuld gang, og vi sætter bindende mål år for år.

2. Høj faglighed

Du kan blive en del af Nordens stærkeste fagfællesskab om vandets kredsløb. Hver dag arbejder sektorens faglige fyrtårne målrettet med branchens største udfordringer: grøn omstilling, klimatilpasning og sikring af rent drikkevand. Herudover har vi et årligt kursusbudget allokeret til din faglige udvikling, som du og din leder i fællesskab beslutter, hvordan kan bruges.

3. Investering i forskning og udvikling

Hvert år investerer vi 20 % af vores overskud i forskning og udvikling – og også i din. Hvorfor? Så vi kan tiltrække de skarpeste hoveder og samarbejdspartnere på de fremmeste forskningsinstitutioner på feltet.

4. Mulighed for fuldtid, deltid og alt derimellem

Der er mange måder at være ansat i Envidan. Måske ønsker du at arbejde deltid, mens dine børn er små, så du kan få tid og nærvær med dem uden at drukne i hente-bringe logistik. Måske er du gået på efterløn, men har lyst til at holde din faglighed ved lige. Eller måske er du et sted i livet, hvor du har lyst til at give din karriere et skub bagi og dedikere din fulde opmærksomhed til arbejdet.

5. Få en mentor

Der er nok at holde styr på som ny medarbejder, så når du starter i Envidan, kan du blive tilknyttet en mentor i form af en kollega, der guider dig gennem opstarten og svarer på alle dine spørgsmål.

6. Stærkt socialt fællesskab

Du bliver en del af et stærkt kollegialt fællesskab med 400+ medarbejdere på tværs af Danmark, Sverige og Norge. Alt sammen hjulpet godt på vej af vores kreative personaleforening, der arrangerer alt fra farverige julefrokoster til champagnesmagning, brætspilscaféer og bagedyster.

7. Høj medarbejdertrivsel

Høj arbejdsglæde står øverst på vores dagsorden. Derfor har vi trivselsmålinger fire gange om året, og hvert tredje år gennemfører vi også en stor medarbejdertilfredshedsundersøgelse for at tage temperaturen på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Envidan.

8. BrainBox: Fyr dine idéer af

I vores interne tænketank BrainBox opfordrer vi til, at medarbejdere bidrager med alle tænkelige idéer – fra vilde forretningsidéer og konkrete miljø- og energibesparende tiltag til idéer, der sikrer en bedre intern kultur eller fremmer trivslen. Fire gange om året præmierer vi de bedste idéer, og hvis de er gode, bliver de ført ud i livet.

9. Ondt i krop eller sind?

Vi tager ansvar for vores medarbejderes fysiske og mentale sundhed gennem vores sundhedsforsikring, der bl.a. giver adgang til fysioterapi, psykologsamtaler, zoneterapi og akupunktur. Vi har desuden en husmassør på alle kontorer, så du nemt og bekvemt kan få løsnet op i ømme led og muskler.

10. Højt til loftet og kort til beslutningerne

I Envidan har vi en flad ledelsesstruktur og stor medarbejderindflydelse, som gør, at der ikke er langt fra tanke til handling. Vi lytter til nye idéer, giver ansvar og har tillid til, at du tager teten på de projekter, du byder ind på.