Atlas Copco

Gem
Hammer Andersen
Product Manager and Customer Service

Hammer Andersen søger for Atlas Copco

Er du klar til nye udfordringer? Har du stor erfaring med teknisk udstyr og high-tech bolt værktøjer? Vil du medvirke til at drive og lancere Atlas Copco’s produkt-portefølje? Og kan du lide at være i direkte kontakt med kunder?

Dagligt vil du som ekspert på produkterne supportere sælgere og kunder, men også drive og eksekvere produkt-lanceringer indenfor “hydraulic torque tools”, “hydraulic tensioning tools” og luft drevne momentnøgler, luft drevne boltspændere, luft drevne slibere og kontinuerligt roterende høj moment el/batteriværktøjer.

Dit fokus er arbejde med specifikke kampagner, kundesegmenter, systemer og serviceydelser til industrien. Kundesegmentet strækker sig over mange forskellige industrier, og du vil medvirke til at udarbejde og definere værdiforslag til nye produkt lanceringer.

Gem
Hammer Andersen
District Manager til Industrisegmentet - Jylland

Hammer Andersen søger for Atlas Copco

Er du klar til at nye udfordringer?
Har du stor erfaring med teknisk salg og salg af bl.a. avanceret montageteknik til boltsamlinger?
Kan du lide at være i direkte kontakt med kunder?

For Atlas Copco Industrial Technique i Albertslund søger vi en teknisk minded og kundeorienteret District Manager til salg af avanceret software styret værktøj og tilbehør, montageteknik til boltsamlinger, samt salg af service aftaler.

Dagligt vil du have opsøgende kundekontakt, hvor fokus er salg af produkter, systemer og serviceydelser til industrien. Kunderne, du vil have dialog med, strækker sig over mange forskellige industrier. Vi er på jagt efter en til teamet, der har stort engagement og interesse i den bedste løsning for kunden.

Gem
Atlas Copco Udekørende servicetekniker til Atlas Copco Rental

Atlas Copco

Atlas Copco Rental oplever fortsat stigende aktiviteter af markedsledende lejeløsninger inden for trykluft, strøm, nitrogen og dampanlæg i Danmark. Derfor søger vi en teknisk stærk, fleksibel og serviceminded tekniker, der sammen med de øvrige kollegaer i afdelingen kan udføre installation, vedligeholdelse og reparationer på udlejningsmaskiner, som anvendes hos vores danske kunder.

Dit primære arbejdssted vil være ude hos vores kunder med udgangspunkt fra dit hjem eller fra vores servicecenter i Albertslund. Du vil få rejseaktivitet i Danmark omkring 20-30 dage om året. Kan du lide en dynamisk og afvekslende arbejdsdag, er dette job det helt rigtige for dig, da vi betjener kunder inden for mange forskellige industrier og segmenter i Danmark.

Vi tilbyder en stilling i en solid og veldrevet international virksomhed i vækst, som udvikler og producerer nogle af markedets bedste produkter.