ESVAGT A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Frihed under ansvar. Ordnede forhold.

Negativ kommentar

Mange traditioner, der hæmmer en smule. Lidt traditionel ledelse med kontrol og rapportering

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Samarbejde mellem skib og kontor bliver være og være

Evaluering

Positiv kommentar

Esvagt er et godt sted at komme til sendere i ens arbejdsliv, hvor man stadigvæk har mange år byde ind med. Man får her mulighed for opgaver man ikke vil få mulighed for andre steder, f.eks. at sejle med Fast Rescue Boat hvor det er mulig at træne dagligt hvis arbejdsopgaverne tillader det. Der er også mulighed for at få tekniske udfordringer, f.eks. Blue-Drive (Diesel elektrisk) som er installeret på de nye enheder i flåden. Personlig har jeg det godt med at tage på arbejde, jeg er sammen en rigtig god crew som har et godt sammen.

Negativ kommentar

Hvis man er nyuddannet maskinmester, styrmand eller skibassistent, er det måske en god ide at prøve at sejle langfart inden man kommer til Esvagt, så man har chancen for at få set lidt af verden hvis man kommer på skibe som sejler på mindre havne og ikke det store container havne.

Evaluering

Positiv kommentar

Et omskifteligt arbejdssted

Negativ kommentar

Ikke den nødvendige sikkerhed i ansættelse og transport under ansættelse - kræver en mere fisker tilgang end de noget højere maritime uddannelser pga. materiel og virksomhedsstruktur samt områder. Ikke et typisk maritimt søfartsområde - mere fiskeri afledt stand by på kutter størrelser i offshore / fiskeriområder.

Evaluering

Positiv kommentar

Esvagt er et godt sted at starte hvis man lige kommer fra søfartsskolen, og giver gode muligheder for at læse videre og er gode til at oplære nye folk.

Negativ kommentar

Som ubefaren skibsassistent synes jeg at lønnen simpelthen er for lav. Der er også mange ture, specielt om vinteren, hvor der simpelthen nærmest ikke er noget arbejde at udføre.