Region Nordjylland

Et job med fællesskab og plads til livet

Som medarbejder hos Region Nordjylland vil du opleve høj faglighed og samarbejde om et fælles mål, nemlig at de nordjyske borgere og patienter er i gode hænder.

Vi har plads til livet, og vi garanterer fantastiske kolleger, du kan sparre og grine med. Vi har en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi anerkender dig og din faglighed. Du vil få mulighed for faglig og personlig udvikling gennem hele arbejdslivet. Vi løfter ansvaret sammen og med vores forskellige fagligheder, lykkes vi med opgaverne.

Et par af dine måske kommende kolleger udtrykker det sådan her:

- I mit fag kan jeg få lov til give den hånd til patienter, som jeg virkelig har lyst til – og samtidig hjælpe mine kolleger, så vi sammen løser opgaverne bedst muligt. Det betyder, at det er dejligt at stå op og gå på arbejde. Medicinsk sygeplejerske, Regionshospital Nordjylland

- Jeg samarbejder som regel både med ambulancen og personalet på hospitalet. Jeg kan godt lide at være en del af et større fællesskab, der samarbejder for at få tingene til at lykkes og få patienten godt igennem fra ende til anden. Når vi kommer frem, er der stor tillid til os, og vi tager trykket fra de pårørendes skuldre. Det er meget bekræftende at gøre en forskel for andre. Paramediciner, Aalborg Universitetshospital

Vi tager godt imod dig, og vi har plads til alle uanset personlig baggrund og orientering.

To kolleger

Hvem er vi

Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere. Du kan læse mere på job.rn.dk

Vi bygger vores samarbejde på 4 grundlæggende værdier, som vi i daglig tale kalder iTOP-værdierne – Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme. Værdierne binder os sammen og giver en fælles forståelse af, hvordan vi skaber en god arbejdsplads og hjælper hinanden til et arbejdsliv iTOP.

Hvis du er nysgerrig på at møde nogle af dine kommende kolleger, så kig med her, hvor en række medarbejdere fortæller om deres job, opgaverne og om livet i al almindelighed. Mød en kollega (rn.dk)

Udvikling gennem et helt liv

Som arbejdsplads er vi helt klar over, at livet indeholder forskellige faser, og at det stiller forskellige krav til både arbejde og fleksibilitet. Region Nordjylland er en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til at være både nyuddannet, børnefamilie, senior og alt derimellem. Som medarbejder kan du løbende udvikle dig, sparre med erfarne kolleger, være mentor, få nye opgaver eller flytte rundt internt i organisationen. Der er muligheder til hele livet.

Du er meget velkommen til at oprette en jobagent i vores karrierecenter. Du skal være oprettet for at kunne søge arbejde hos os. Derudover kan du få tilsendt en mail, når vi har et ledigt job, der matcher din profil.