GM Plast A/S

Save
GM Plast A/S
Kvalitetsmedarbejder

GM Plast A/S, Hedensted

Vi søger en engageret og dygtig kvalitetsansvarlig til kvalitetssikring af vore produkter til vores team i Hedensted. Har du mod på og lyst til at være med i en dynamisk dansk ejet virksomhed, så leder vi efter dig til vores team i Hedensted.

Du sparrer med firmaets ledelsen samt øvrige kollegaer, med spændende muligheder for at udvikle dig, men det forventes også, at du kan arbejde selvstændig. Du skal i hovedsagen være med til at sætte kvalitetsniveauet, formidle processer og sætte de rette kvalitetsmål. Vi producerer 168 timer om ugen. Der forventes at du kan komme på forskellige tidspunkter. Her er vækst og fantastiske kollegaer, der alle er bevidste om, at vi er fælles om at skabe det gode arbejdsmiljø.

GM Plast A/S
Save
GM Plast A/S
Bogholderi- og regnskabsassistent

GM Plast A/S, Hedensted

Vi søger en engageret og dygtig medarbejder til vores økonomiafdeling til vores team i Hedensted. Har du mod på og lyst til at være med i en dynamisk dansk ejet virksomhed, så leder vi efter dig til vores team i Hedensted.

GM Plast er en international produktions- og handelsvirksomhed, som er en del af GM Group koncernen, bestående af 7 virksomheder med 11 nationaliteter. Vi er markedsledende på at udvikle, producere og sælge rør, rørsystemer, samt komponenter til fiberindustrien, både i ind- og udland. GM er Entrepreneur of the Year nomineret 2021, sat et af søsterselskab er Gazelle virksomhed flere år i træk.

Du sparrer med firmaets ledelsen samt øvrige kollegaer, med spændende muligheder for at udvikle dig, men det forventes også, at du kan arbejde selvstændig. Her er vækst og fantastiske kollegaer, der alle er bevidste om, at vi er fælles om at skabe det gode arbejdsmiljø.

GM Plast A/S