MAN Energy Solutions

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Management style and decisions are horribly old fashioned, especially at executive and top but trickle down. Very white male dominated, boys club all around. Very few female managers and they are not competent. Many different nationalities but only a handful in management positions. Managers do not work together and do not trust their employees. Tone of voice and work environment are really bad. Salary is below market. I do not recommend working here!

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg er ansat ved MAN Energy solutions, og jeg må sige at jeg er meget positivt overrasket, jeg har fået den opfattelse af at det er en arbejdsplads med fremgang i, det er mange år siden jeg har oplevet at jeg glæder mig til at komme på arbejde, jeg har nogle fantastiske kollegaer, der er masse af godt humør fra morgen til aften.

Negativ kommentar

dog er det som om at der er nogle ledere der ikke tør at tage nogle beslutninger, så desværre kan der godt være en del vente tid på linjen af og til

Evaluering

Positiv kommentar

Beliggenheden i Sydhavnen

Negativ kommentar

Gammeldags organisation præget af silotænkning, maskinbureaukrati og tysk kontrolbaseret ledelse - selv i Danmark. Du stempler ind og ud hver dag på en maskine ved døren, der tæller din arbejdstid - forstået som den tid du er fysisk til stede på kontoret. Det medfører en eklatant mangel på moderne fleksibilitet og beror på en gammeldags forståelse af, hvordan et moderne arbejdsliv er indrettet. Det har jeg ikke oplevet på andre arbejdspladser. Kvinder er generelt bemærkelsesværdigt fraværende i ledelseslagene.

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg er ansat i Primeserv i CPH og mere end tilfreds. Arbejdet er afslappende i et godt arbejdsmiljø med fantastiske og hjælpsomme medarbejdere. Jeg har en rigtig god leder, der har været her i mange år og han er menneskelig og holder humøret højt i mit team. Jeg er overrasket over faciliteterne og det fleksible arbejdsliv med mulighed for hjemmearbejdsdage og flextid. Jeg har igennem mit arbejdsliv været på en del arbejdspladser. Efter jeg er startet hos Man Energy Solution synes jeg mine tidligere arbejdspladser virker oldnordiske. Jeg vil ikke væk herfra da det er de færreste arbejdspladser, der har så gode vilkår.

Negativ kommentar

Jeg har intet dårligt at sige om denne arbejdsplads. Jeg har prøvet langt dårligere vilkår som jeg stadig synes var sjovt. Jeg har altid brændt for at arbejde for mine tidligere arbejdsgivere. Vi danskere kan hurtigt blive forvent og tro at græsset er grønnere på den anden side. Jeg har været på den anden side og så kun brunt græs. Så absolut ingen minuser i arbejdsmiljøet hos Man Energy Solution.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig mange gode og hjælpsomme kollegaer. Stor virksomhed med mange afdelinger med forskellige karrieremuligheder. Mulighed for at rejse og arbejde på udenlandskontorer.

Negativ kommentar

Hvis man vil ind i MAN er mit råd at man skal undgå PrimeServ spare parts. Der er en løs forbindelse mellem ledelse og stab. Mikrostyring, en uendelig strøm af dårlige trivselsundersøgelser, gamle it systemer, silotænkning, stor udskiftning. Har set mange talentfulde, ambitiøse og forandringsskabende medarbejdere smutte hurtigt videre. Det er ganske enkelt ikke attraktivt at blive. Meget ærgerligt for firmaet. Måske ville mere moderne ledelsesstile og ledertyper kunne hjælpe.

Evaluering

Positiv kommentar

Har en skide dygtig team leader, har ikke oplevet noget lignende, han er god til at tage de rigtige beslutninger og læser ens team rigtig godt. Hjælp kan man altid få af ens meget kompetente medarbejdere, godt team arbejde. Men desværre opvejer dette ikke, hvad nedenstående fortæller om at arbejde som rejsende i MAN..

Negativ kommentar

Jeg arbejder/arbejdede som rejsende maskinmester, men har tabt hele gejsten. Dette er blevet totalt ødelagt, af en ledelsesstrategi, hvori vi skal over på fastløn. Medarbejderne er ikke blevet indraget i hvordan denne skal udføres, samt at vi er blevet lovet disse kontrakter siden april. Nu var den nye deadline 17/8.. har så hørt at det næste møde er d. 24/8, fra uofficiel side, men intet er meldt ud fra ledelsens side!!! Der er også kommet en ny chef, som desværre ikke er på bølgelængde med os på jorden.. Desværre!

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine, gode kollegaer, det var vist nok det.

Negativ kommentar

Har ikke så meget positivt at sige om MAN, meget dårlig ledelese, særlig mellemlederene, de er kun i vejen. Det drejer sig om for dem at sparke folk ned, for selv at komme frem, plus har de ikke noget at lave, andet end power point.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastiske og dytige kollegaer, der bakker op og forstår at højne kvaliteten af arbejdet - Godt Sammenhold! Gode Kantiner.

Negativ kommentar

Stort firma med dårligt lederskab/HR-afdeling, og med for mange chefer der kun har bundlinier for øje, og som ikke tænker på hverken kunde - eller medarbejderpleje. Medarbejderne er overbelastede og mange stressramte, men man fejer det giftige arbejdsmiljø ind under gulvtæppet, fordi facaden skal holdes pudset. Okay avanceringsmuligheder som tekniker/ingeniør, men ikke hvis man er menig medarbejder der "kun" har erfaring på papiret - det er uddannelser der tæller uanset kvaliteten af det arbejde der bliver lagt. Lønniveauet er ikke prangende.

Evaluering

Positiv kommentar

Stor virksomhed med masser af muligheder for de rette

Negativ kommentar

Supertanker der ikke kan dreje. Utrolig varierende og meget følsom for verdensmarkedet og verdenssituationen. Ledelsens retning og udmeldinger er som en vimpel i vinden.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode ansættelsesforhold og gode kollegaer. Stor opbakning overfor medarbejdere med personlige udfordringer og yder et stort socialt ansvar.

Negativ kommentar

servicecenter Frh. Dårlige ledelse uden ambitioner for folk på gulvet. absolut ingen mulighed for uddannelse for ansatte med håndværksfaglig uddannelse. Der er udelukkende fokus på white collar. ledererne er konfliktsky og lukker øjnene for de problemer der er i værkstederne. Der bliver brugt for meget tid på ansvarsfraskrivelse frem for problemløsning

Evaluering

Positiv kommentar

Der er fokus på mange nye spændende tiltag for at gøre virksomheden mere attraktiv for både kunder og medarbejdere. God fleksibilitet. Rigtig dygtige kollegaer.

Negativ kommentar

Kan til tider være meget silo-opdelt, men fokus er på dette og ser positive tiltag på netop denne front. Få ledere, som har været i virksomheden i lang tid, kan have svært ved at vende sig til nyere tider. Holder fast i “dårlige vaner”.

Evaluering

Positiv kommentar

God Tysk virksomhed men dårlig dansk ledelse og manglende kompetencer hos mange ansatte.

Negativ kommentar

Mange inkompetente kollegaer og ingen fokus på at tillægge kompetencer til dem der behøver det for at kunne udføre dere arbejde. Ledelsen har berøringsangst og straffer kun de få der stikker næsen frem og prøver at forbedre tingene.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er positive strategiske ændringer igang og for den danske del af koncernen er man meget stærk til nytænkning, som rækker langt ud i fremtiden for denne branche.

Negativ kommentar

Organisatorisk kan virksomheden virke forvirrende, det tager typisk 6 måneder for nye kolleger at finde rundt i organisationen.

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende opgaver og stor fleksibilitet. En virksomhed i udvikling og forandring fra produktionsvirksomhed til vidensvirksomhed, det giver spændende muligheder. Fantastiske kollegaer og en ledelsen i DK under positiv udvikling.

Negativ kommentar

Lidt stive processer og manglende delegering af beslutningskompetencer fra ledelsen i Tyskland, men det er nok ikke usædvanligt for store globale virksomheder.

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende projekter og gode kollegaer. Der er gode muligheder for at få en bred erfaring og man bliver udfordret på spændende problemstillinger. Jobbet i sig selv er rigtig fedt.

Negativ kommentar

Ledelsen i virksomheden bærer meget præg af "management by fear". Det positive i arbejdet bliver overskygget af det meget bureaukratiske og rigide ledelsesstil. Lønmæssigt er virksomheden heller ikke konkurrencedygtig. Ikke en arbejdsplads jeg vil anbefale til nogen.

Evaluering

Positiv kommentar

Stor global organisation på det maritime marked med rig mulighed for at lære omkring shippingindustrien og international relationer

Negativ kommentar

Desværre er der meget begrænset tillid til medarbejderne og stort set ingen tilbud omkring videreuddannelse eller nye karriermuligheder internt. Alt for mange ledere og en tysk ejerkreds gør at den menige medarbejder har nul indflydelse på retning eller regler.

Evaluering

Positiv kommentar

En arbejdsplads med mennesket i centrum.

Negativ kommentar

Tænker mere profit end kvalitet på deres site

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastiske kollegaer og spændende arbejdsopgaver.

Negativ kommentar

Dårlig eller ingen ledelse. Endeløs række af besparelser, nedskæringer og forringelse af arbejdsvilkår.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange søde, dygtige og superengagerede kollegaer (også nogle ledere iblandt), som kan lide jobbet på trods af manglende resourcer, stresssygemeldninger, realitetsfjerne cheffer, en del besparelser (ingen kage til møder eller penge til personalefest), stor tidspress og mange omstruktureringer. Flextid. Kantineordning. Egen parkeringsvagt på firmaparkeringspladsen, så du eller din besøgende kunde kan få en bøde, mens I arbejder.

Negativ kommentar

Ofte ikke fung. samarbejde mellem afdelingerne pga. 1/ silo-strukturen; hver afd. har forskellige mål - nogle kan opnås kun ved at underminere andres 2/ ikke afklarede interne processer. Kampe blandt afd. ledere om at skubbe opgaver til hindandens afd. i stedet for at få flere resourcer. Mange lag af cheffer. Vigtige beslut. tages ofte blandt højere ledelse uden at man kunne forestille sig deres konsekvenser i det daglige arbejde. I nogle dele af Primeserv Kbh er der meget stor press pga. manglende resourcer - dvs. stresssygmeldninger og stor personaleudskiftning.

Evaluering

Positiv kommentar

Man kan i store træk selv styre sine opgaver i den retning der passer bedst til en selv. Mange forskellige afdelinger og arbejdsopgaver

Negativ kommentar

Sjældent at finde et firma der ansætter parkeringsvagter for at give medarbejdere bøder når de er på arbejdet. Firmaet bliver til stadighed drejet væk fra det gamle B&W hvor det var interesser der drev, og hen imod Tysk styring fra Folkevogn hvor den enkelte ikke har interesse for ledelsen. Tydeligt en styring der ikke tager hensyn til produktet og medarbejdere. Administration fylder mere og mere af arbejdstiden, så der bliver mindre og mindre tid til grundighed under udvikling.

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende opgaver. Gode Kolleger. Åbent indlærings miljø. Flextid.

Negativ kommentar

Ringe løn. regelbaseret topledelse uden forståelse for - eller aflønning af - faktiske arbejdsforhold. HR taler ned til, og mistror grundlæggende alle medarbejdere.

Evaluering

Positiv kommentar

Gennemsnitsløn og fantastiske kollegaer

Negativ kommentar

Ekstrem dårlig ledelse på alle planer. Tysk kassetænkning med laveste fællesnævner som retningspunkt. Trænger i den grad til modernisering. 15 bagud åå den teknologiske aebejdsplads.

Evaluering

Positiv kommentar

This company is amazing. Great colleagues and management. I can only recommend this incredible engineering company!

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine og kollegaer.

Negativ kommentar

Dårlig ledelse.

Evaluering

Positiv kommentar

Frederikshavn. Massageordning og flextid. Rimelig løn

Negativ kommentar

Mange frustrationer. Meget støj på kontoret. Ledere som ikke burde være ledere på grund af manglende medmenneskelige egenskaber og dermed også ekstrem fokus på tal/penge. Flere tilfælde af brud på egen Code of Conduct, hvor medarbejdernes udsagn bliver latterliggjort. Megen udvikling bremses af processer, smagsdommere og janteloven. Et glansbillede udadtil.

Evaluering

Positiv kommentar

Man kan få lov at arbejde med mange spændene emner også uden for ens eget område/kvalifikationer.

Negativ kommentar

løn-niveau ligger under middel for tilsvarende stillinger og man skal ikke forvente at kunne oparbejde en bedre løn da reguleringerne er stærkt begrænset. Der er ingen karriererveje og man har indtryk af at det er ligemeget om man møder ind for at sove bag sin skærm eller revolutionere sit faglige område dagligt. konklusion: fint sted at være hvis man har et lavt ambitions niveau og kan acceptere den manglende incitement struktur.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtigt gode kollegaer. Ind imellem er kantineordningen god, men den bliver ofte ændret når det er godt.

Negativ kommentar

Enormt ringe ledelse, både lavt og højt i organisationen. Man skylder ofte på at problemerne er VW's skyld. Kaotiske tilstande og meget anarki er dagligdag. Pengene fosser ud til forskellige projekter, mens der ikke er råd til sociale aktiviteter/teambuilding. Ingen videreuddannelse eller kurser. Man snyder gerne på vægten for at fremstå som en grøn virksomhed, selvom man "selvfølgelig" inderst inde vil det bedste. Meget silodannelse. Ofte svært at finde parkering. Ind imellem er der meget nepotisme.

Evaluering

Positiv kommentar

Dygtige kolleger, der har været hos MAN i mange år.

Negativ kommentar

Bureaukrati og mange tyske kolleger, hvor nogle af dem ,er lidt stive i det.

Evaluering

Positiv kommentar

Massageordning og god kantine. God vilje hos mellemledere.

Negativ kommentar

Det er virkelig tid til at udskifte de støvede chefer der med deres konfliktkultur, pløjer igennem dygtige medarbejder i interne konkurrence om at være den mindst ringe.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer løfter altid humøret.

Negativ kommentar

Meget ringe grad af anerkendelse for veludførte opgaver. De ringeste ledere og chefer jeg har oplevet i min lange karriere.

Evaluering

Positiv kommentar

En god arbejdsplads hvor der er styr på forholdene og sikkerheden.

Negativ kommentar

Svært at avancere og en stor virksomhed der er præget af lange og tunge processer.

Evaluering

Positiv kommentar

En virksomhed med gode ansættelsesforhold. Der er meget fleksibilitet.

Negativ kommentar

Det er en vikrsomhed med tunge processer, der er meget silotænkning afdelingerne imellem.

Evaluering

Positiv kommentar

Mulighed for mange forskellige arbejdsopgaver

Negativ kommentar

Tvivlsom ledelse- de er berøringsangste. Dårlige til værdsætte medabejdere. Dårlig økonomi.

Evaluering

Positiv kommentar

Som funktionær stor mulighed for fleksibel arbejdstid.

Negativ kommentar

Dårlig ledelse, gælder både top- og mellemledere, arbejder du indenfor økonomi er karrieremulighederne begænsede og lønnen under middel.

Evaluering

Positiv kommentar

rigtig god mulighed for fleksibilitet

Negativ kommentar

lønniveau dog under gennemsnit begrænsede udviklingsmuligheder

Evaluering

Positiv kommentar

Bonus og gaver

Negativ kommentar

Ekstremt dårligt arbejdsmiljø

Evaluering

Positiv kommentar

Fagligt spændende miljø. Gode faciliteter.

Negativ kommentar

Dårligt lønnet. Lokal ledelse har ingen reel indflydelse. Løser alle økonomiske problemer vha fyringsrunder.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk arbejdsplads, god løn og fantastiske forhold

Negativ kommentar

Knap så god ledelse, alt for mange høvdinge, giver et meget tungt system! Krav om medlemskab af LO forbund!

Evaluering

Positiv kommentar

Masser af muligheder

Negativ kommentar

Ikke specielt behageligt arbejdsmiljø