HedeDanmark A/S

Gem
POULSEN Projektleder til HedeDanmark "Landskab og Anlæg"

POULSEN søger for HedeDanmark A/S i Aabenraa

Selvkørende og stabil projektleder til Landskab og Anlæg-divisionen hos HedeDanmark.

Vil du være med til at skabe en bæredygtig fremtid med naturen som partner? Kan du lede en afdeling med ni medarbejdere og sikre stabil udførelse af opgaver som etablering af parker, grønne områder og tilhørende anlæg? Har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering? Så kan du være den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg i Sønderjylland.

Som projektleder for HedeDanmark Landskab og Anlæg i Sønderjylland driver du selvstændigt en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med ni medarbejdere, der både er faglærte og ufaglærte. Dine ansvarsområder er, udover daglig ledelse af afdelingen, salg, projektering og gennemførelse af projekter, der primært omhandler etablering af belægninger og grønne områder.

Gem
HedeDanmark A/S
Projektleder til klimatilpasningsopgaver for forsyningsområdet

HedeDanmark A/S

Har du indsigt i og erfaring med oprensning af regnvandsbassiner, etablering af bygværker og kloakering? Og kan du omsætte den faglighed til udvikling af en stor offentlig partneringaftale og skabe et stærkt forretningsområde? Så har vi et spændende job til dig!

I jobbet er du dedikeret projektleder på en stor partneringaftale med Aarhus Vand og er med til at opbygge forretningen på forsyningsområdet i Midtjylland. Som en del af jobbet indgår du i faglige netværk og bidrager til at formidle og sælge HedeDanmark som den naturlige samarbejdspartner.

HedeDanmark A/S

Du bliver en del af forretningsområdet ”Landskab – Vest”, hvor du fra lokationen i Søften indgår i et velfungerende team.

HedeDanmark A/S
Gem
HedeDanmark A/S
Business Manager – HD LogSystems

HedeDanmark A/S, Viborg, Kolding, Aarhus eller Sorø

Tænder du på salg og videreudvikling af et unikt forretningsområde med internationalt potentiale? Her er en unik chance for et job inden for opmåling af råtræ, som kan revolutionere branchen!

Du går forrest for at skabe de optimale rammer for salg af vores opmålingssystem - LogStackPro – samt udrulning af næste produkt i HD LogSystems, som er undervejs. Du vil få ansvar for både salg, produktions- og salgsmodning samt udvikling af en afdeling med top-performere. Potentialet er stort!

HedeDanmark A/S

Hos os vil dine opgaver bl.a. blive:

  • Ledelse af en lille fokuseret organisation (fra start vil du have tre medarbejdere i direkte reference)
  • Salg og salgsledelse
  • Produktions- og salgsstrategi af et nyt produkt
HedeDanmark A/S
Gem
HedeDanmark A/S
Maskinfører der kan flyde på vandet

HedeDanmark A/S, Svenstrup J

Har du allerede haft mange oplevelser i en gravemaskine? Er du klar til endnu flere våde opgaver? Og trives du med at arbejde både i og med naturen?

HedeDanmark søger en maskinfører, der kan holde specialgravemaskinen ”Sumpfrøen” flydende og tage fat på nogle af vores mange opgaver i naturen.

Din hovedopgave bliver at vedligeholde vandløb med mejekurv. Du kommer også til at arbejde med

HedeDanmark A/S
  • oprensning af søer og regnvandsbassiner
  • naturpleje
  • restaurering af vandløb
  • projekter og anlægsopgaver
HedeDanmark A/S
Gem
HedeDanmark A/S
Driftsleder, vejservice og vintertjeneste

HedeDanmark A/S, Ikast

Brænder du for praksisnær ledelse af medarbejdere inden for vejservice og vintersikring? Og er drift og planlægning dine specialer? Så har vi et spændende lederjob!

HedeDanmark A/S

HedeDanmark har vundet driften af veje, stier og grønne områder inkl. sportsanlæg og vintersikring i Ikast-Brande Kommune. Vi søger derfor dig, der brænder for driftledelse og drives af god kundebetjening i en af de allerstørste kommunekontrakter i HedeDanmarks historie inden for Grøn Service.

På driftscenteret i Ikast får du ansvaret for vores kunder og opgaver i Ikast/Brande Kommune.

HedeDanmark A/S
Gem
HedeDanmark A/S
Medarbejder til landskabsbeplantning

HedeDanmark A/S, Kolding

Er du et naturmenneske, og elsker du at arbejde i det fri? Har du erfaring med skovrejsning og landskabsbeplantning – og vil du blive en del af vores stærke team? Så kan du lige nu lande et godt job hos os!

HedeDanmark A/S

Du bliver en del af ”Landskab Vest” på vores driftscenter i Kolding. Vi står klar til at tage imod dig og give dig den bedste start i vores team, så vi sammen kan løfte en masse spændende opgaver. Du bliver en del af et stærk team med et godt fællesskab og stærk sammenhold.

JOBBET INDEBÆRER BL.A., AT DU:

  • etablerer beplantninger
  • afsætter beplantninger
  • arealforbereder
HedeDanmark A/S
Gem
HedeDanmark A/S
Salgsassistent til juletræsbranchen

HedeDanmark A/S, Viborg

Brænder du for godt købmandskab og at give kunden professionel rådgivning og god service? Og er du interesseret i at lære alt om juletræsbranchen? Så har vi et spændende job til dig!

HedeDanmark A/S

Du skaber værdi i jobbet ved at rådgive kunden og agere som problemløser/faglig sparring i dialogen med kunden. Ambitionen er, at vi igennem professionel kundeservice og høj faglighed sikrer, at vi er kundens foretrukne samarbejdspartner.

HedeDanmark A/S