Region Midtjylland

Bliv en del af Region Midtjylland

I Region Midtjylland får du et job og en karriere med lidt mere mening. For det handler om mennesker, uanset om du arbejder inden for somatikken, psykiatrien, det sociale område eller regional udvikling – eller er med til at skabe de rette administrative rammer. Vi udvikler os for at løse vores kerneopgaver smartere uden at gå på kompromis med vores faglighed. Derfor får du arbejdsvilkår med både værdi og vision.

I Region Midtjylland bliver du en del af en kultur, hvor dialog er vores daglige drivkraft og nysgerrighed vores brændstof. Alt, hvad vi gør, handler om mennesker. Det er patienterne, brugerne og borgerne, som vi hjælper. Det er kollegerne, som vi udvikler os med – fagligt og socialt. Og det er samarbejdspartnerne både i den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Kun når vi lytter og deler værdifuld viden, kan vi sammen skabe ægte engagement, trivsel og et effektivt samarbejde, som sikrer helhed og sammenhæng for borgerne. Er du klar til et job og en karriere, der handler om mennesker?

Du får højt til loftet i Region Midtjylland. Vi hjælper dig til at blive dygtigere hele tiden, så du både udvikler dit eget håndværk og er i stand til at samarbejde på tværs af arbejdsområder. Vi tror på, at høj faglighed og videndeling skaber grobund for den nytænkning, der skal til for at sikre borgerne størst mulig livskvalitet – både nu og i fremtiden. Vi sætter handling bag ordene gennem omfattende programmer for uddannelse og lederudvikling og med vores politik for kompetenceudvikling. Er du klar til et job og en karriere, der kalder på faglighed, faglighed, faglighed?

Vi ved, at du og dine kolleger er vores vigtigste ressourcer. Derfor får du medindflydelse og –bestemmelse – både i det daglige og gennem vores formaliserede MED-system. Og derfor arbejder vi løbende på at give vores ledere de bedste forudsætninger for at skabe dialog, dygtighed og dristighed. Samtidig sikrer de din trivsel og et fælles arbejdsmiljø, der inspirerer os til at udvikle vores arbejdsplads sammen. I Region Midtjylland er vi tilmed fuldt ud konkurrencedygtige på løn, pension og medarbejdergoder som bruttolønsordning, feriehuse og fitnessaftaler. Er du klar til et job og en karriere, der giver arbejdsvilkår med værdi og vision?

Mød vores faglige profiler

Vil du blive klogere på, hvordan vi er i Region Midtjylland? I Region Midtjylland er ansat cirka 30.000 personer på regionens hospitaler, i psykiatrien, på en række sociale institutioner og i administrative funktioner. Mød en række af vores faglige profiler, som fortæller deres personlige job- og karrierehistorier. Du kan blandt andet læse om en ledende overlæge med dristighed til at tænke stort og om en afdelingssygeplejerske, der styrer innovation og optimering med kærlig hånd. Gå på opdagelse herunder.

Hør mere om at arbejde i Region Midtjyllands It-afdeling

Et job med hjerne og hjerte: IT direktør i Region Midtjylland

Et job med hjerne og hjerte: Seniorprojektleder