Max Fodgaard A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Som servicetekniker i max fodgaard er man konstant overvåget af den daglige ledelse. tonen fra ledelsen er negativ og nedladende. mindst 80% af arbejdstiden er service, som består i at smører kæder/wire samt checke løftekæder, rundsling, sjækler, øjebolte og ligende, montage fejlfinding og reparationer fylder højst 20% nok nærmere 10%. fra kontor personale møder man kun venlighed, hvorimod man fra daglig ledelse mødes med mistillid. montør møder samt efteruddannelse har der ikke været noget af i de 3 år jeg var hos max fodgaard i hvidovre.

Negativ kommentar

Er du håndværker der vil ha en spændende og indholdsrig hverdag, kan jeg ikke anbefale Max Fodgaard.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange gode og venlige ansatte. Stor grad af fleksibilitet og mulighed for at skabe sin egen hverdag. Lønnen ligger markedsmæssigt midt i feltet.

Negativ kommentar

Der hersker desværre en noget dyb og indædt kløft mellem service/montage afdelingen og resten af virksomheden. Forlod virksomheden da jeg blev træt af de konstante kampe. Virksomheden byder grundet sin flade opbygning heller ikke på de store karriere muligheder. Man kan avancere til afdelingsleder, hvorefter man er lige under direktøren.