Webhelp

Save
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters (hjemmefra) – Opstart 16. September

Webhelp

Ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor kundeservice og IT fra dit hjemmekontor?

Vi leder efter friske nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra for en af vores største klienter, som er et af verdens mest innovative og populære IT-brands, med produkter som telefoner, tablets og computere.

Som kunderådgiver vil du hjælpe kunderne med innovative telefoner og computere og …

Se video om Webhelp som arbejdsplads
  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Webhelp
Check the job satisfaction:
Published:
Save
StudentConsulting Danmark ApS Kundeservicemedarbejder til stilling med stort udviklingspotentiale!

StudentConsulting Danmark ApS søger for Webhelp i København

Hos Webhelp kan du forvente et lærerigt og spændende arbejdsmiljø, hvor to arbejdsdage ikke er ens. Vi tilbyder en attraktiv løn i en fast stilling, hvor udvikling og fremdrift er i højsædet. Er din nysgerrighed vækket? Så læs med her!

Webhelp er en teknisk konsulentvirksomhed, der lige nu søger kundeservicemedarbejdere til telefonisk og skriftlig rådgivning til deres afdeling i København. I jobbet vil du spille en central rolle ved at vejlede og servicere kunder i Nordens største forhandler af elektronik.

Du vil komme til at håndtere alle typer kundeproblemer herunder lige fra leveringsspørgsmål og til mere komplicerede sager om specifikke produkter.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Webhelp
Kundeservice for vores nye spændende kunde fra vores kontor i København

Webhelp

Se video om Webhelp som arbejdsplads

Som kundeservicekonsulent hos Webhelp har du en central rolle i at vejlede og servicere alle vores kunder til de løsninger, der passer til dem. Kundekontakterne foregår primært telefonisk, men vi håndterer også kundesager via e-mail og chat.

Da vi er ansvarlige for mange forskellige typer sager, er jobbet meget udfordrende og udviklende. Vi har tillid til, at du tager ansvar for at løse dine opgaver og stoler på dine egne beslutninger. Vi håndterer alle typer af kundesager, som ikke løses direkte i et fysisk varehus og besvarer alt fra spørgsmål om levering til hvordan vi kan hjælpe, hvis kundens produkt ikke virker.

Webhelp
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Webhelp
Travel advisor inden for forretningsrejser hos Webhelp, med god løn

Webhelp, Malaga (Benalmadena), Torrevieja eller Alicante

Se video om Webhelp som arbejdsplads

Som trainee travel advisor hos Webhelp får du 12 ugers betalt træning i Amadeus, der giver dig unikke kompetencer inden for koordinering af rejser fra A-Z. Din primære opgave består i at sammensætte den helt rigtige forretningsrejse for vores B2B-kunder, hvor du skal stå for både transport til lufthavnen, hotel, fly og meget andet.

Med jobbet som trainee travel advisor hos Webhelp får du blandt andet mulighed for at:

  • få ansvaret for dine egne B2B-kunders forretningsrejser
  • undersøge markedet for de bedst mulige flyafgange og hoteller
  • få ansvar for koordinering med flyselskaber, hoteller og transportudbydere
  • være i et selskab, hvor vi altid er på forkant med rejseteknologien
Webhelp
Check the job satisfaction:
Published:
Save
StudentConsulting Danmark ApS Kundeservicemedarbejdere til teknisk konsulentvirksomhed

StudentConsulting Danmark ApS søger for Webhelp i København

Ønsker du at kickstarte din karriere inden for kundeservice i en spændende virksomhed, der prioriterer medarbejderes arbejdsglæde? Har du et enestående servicegen og er på udkig efter en fast stilling? Så har vi det perfekte job til dig!

På vegne af vores kunde Webhelp søger vi nu en kundeservicemedarbejder til telefonisk og skriftlig rådgivning. I jobbet vil du spille en central rolle ved at vejlede og servicere kunder i nordens største forhandler af elektronik. Du vil komme til at håndtere alle typer kundeproblemer, herunder lige fra leveringsspørgsmål og til mere komplicerede sager om specifikke produkter.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Academic Work Kundeservicemedarbejdere til Webhelp

Academic Work søger for Webhelp i København

Kunne du godt tænke dig at arbejde med kundeservice i en international virksomhed? Vil du udvikle dig og er du glad for at servicere samt rådgive kunder?

På vegne af WebHelp leder Academic Work i øjeblikket efter kundeservicemedarbejdere deres kontor i Sydhavnen i København. Du vil her arbejde med kundeservice for Webhelps kunde, som er en førende forhandler indenfor hårde hvidevarer og elektronik.

Vi søger dig, som

  • Du har en gymnasialuddannelse (eller højere)
  • Er villig til at lære og kaste dig ud i nye opgaver
  • Du skal tale og skrive dansk og engelsk på højt niveau
Check the job satisfaction:
Published:
Save
StudentConsulting Danmark ApS Kundeservicemedarbejder

StudentConsulting Danmark ApS søger for Webhelp i København

På vegne af vores kunde Webhelp søger vi nu en kundeservicemedarbejder til en af nordens største forhandlere af elektronik. I denne stilling vil du varetage en central rolle i at vejlede og servicere alle vores kunder til løsninger, der passer til dem. Kundekontakterne foregår hovedsageligt telefonisk, men vi håndterer også kundesager via e-mail og chat.

Du vil få kompetencer inden for kundekontakt- og service. Du vil komme til at håndtere alle typer kundeproblemer, der ikke løses direkte i et fysisk varehus og svarer på alt fra leveringsspørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe, hvis kundens produkt ikke virker.

Du kommer som udgangspunkt til at håndtere vores kunder telefonisk, men kan efterfølgende fortsætte med at udvikle dig inden for andre aktiviteter såsom mail og chat. Din vigtigste opgave er at sikre, at kunden får den bedste løsning, hver gang.

Check the job satisfaction:
Published: