Webhelp

Evaluering

Positiv kommentar

Forstår slet ikke den negative feedback den her virksomhed har fået. Jeg blev ansat i start september, og det er virkelig en fed arbejdsplads! Skønt miljø, fede chefer og super dejlige kollegaer - specielt hvis man er ung. Kunne sagtens se mig selv arbejder her længe.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Generelt et godt sted at være, jeg var glad for min tid i virksomheden med udviklingsmuligheder og dem på næste niveau var der for at hjælpe og vejlede. Primær intern rekruttering til opstående stillinger og mulighed for at udvikle kompetencer inden for f.eks. kvalitetssikring eller ledelse. Der var stor samhørighed på de enkelte teams.

Negativ kommentar

Kan kun tale om den del af virksomheden jeg var en del af, da der forskellige kunder/projekter i virksomheden. I den del jeg var i oplevede jeg, at der til tider kunne være stort spring mellem 1. line og second 2. line og at man sjældent blandede sig med hinanden. Den primære rekruttering var intern og betød at der ikke kom nye øjn på den kultur der var og de eksisterende processor. Der er fordele og ulemper og noget af dette er her er ikke alt noget virksomheden har indflydelse på, men noget der kommer fra kunderne. Og det skal virksomheden selvfølgelig rette ind efter.

Evaluering

Positiv kommentar

En virksomhed der sætter mennesket først, det er ikke mange andre steder jeg har oplevet det!

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Kollegaerne er super søde og hjælpsomme. Alle respekterer at man ikke altid ved alt, og dem med mere erfaring end en selv er altid samarbejdsvillige hvis man har brug for hjælp til det mindste. Man lærer rigtig meget i firmaet, uanset hvor lang tid man er der. Jeg har fået nogle helt særlige kompetencer, som jeg ikke blot kan bruge i fremtiden i arbejdsmæssige sammenhænge, men også til hverdag. De IT-kompetencer jeg har fået i virksomheden, har givet mig færdigheder til at hjælpe mine nære, hvis de har haft problemer jeg har set før hos Webhelp.

Negativ kommentar

Jeg har ikke været så vild med følelsen af at blive overvåget i absolut alt man gør. Det er super fint at ledelsen mm. selvfølgelig skal være sikre på at målene i firmaet opfyldes, men jeg mener personligt at nogle af disse mål var en smule ekstreme, siden der er så mange variable der kan forklare hvorfor forskellige KPI'er ikke kan nås. Jeg synes ikke der var så meget forståelse for, at en stor del af chancen for at nå disse mål er held, og ikke nødvendigvis hvor flittig man er.

Evaluering

Positiv kommentar

Meh

Negativ kommentar

Really good administration - very professionel indeed, if it was Nokia, but it is WebHelp.

Evaluering

Positiv kommentar

En hyggelig arbejdsplads med plads til udvikling.

Negativ kommentar

Svært at være ny, da man mærkede de andre ansatte, som havde været der længere, så ned på en.