Hansen Toft A/S

Hansen Toft A/S har siden etableringen i 2001 opnået en markant og synlig position på forretningsområdet Executive Search, og vi løser årligt +350 search-opgaver, heraf ca. 125 direktørstillinger- og bestyrelsesposter og i alt +275 lederstillinger. Desuden har vi som supplement til Executive Search vores Management Consulting, som omfatter Ledelsesudvikling samt Strategi- og Organisationsudvikling. Vores succes er klart baseret på vores kompetencer på den forretningsmæssige sparring med kunderne, der bruger os bredt sparringsmæssigt over mange år og ikke blot til en enkelt ansættelse.

Vi har en klar vækststrategi, solid egenkapital, positive resultater i alle årene og for 2019 ’all time high året’ modtaget vores 3. Gazelle som vækstvirksomhed. Vores 2020 resultat blev vores næstbedste på trods af Covid-19, og 2021 bliver endnu bedre på både top- og bundlinje end de 2 sidste år!

Du får 42 dynamiske og kompetente kolleger fordelt på 3 lokationer: Aarhus, Kolding og Storkøbenhavn. Se mere på www.hansentoft.dk.