Securitas A/S

Save
Securitas A/S
Vi søger sikkerhedsvagter hos vores internationale storkunde i København

Securitas A/S

Vil du være med til at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunde? Og kunne du tænke dig et job, hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel? Så er du lige den kollega, vi leder efter!

I denne opgave er sikkerhed i højsædet, og derfor forventer vi, at du har en interesse i og flair for at levere et højt sikkerhedsniveau. Det kræver ikke, at du har store titler og overarme, men at du kan vise empati, nærvær og handlekraft, hver eneste dag. På den måde er du 100 % klar til at levere tryghed for vores kunde.

Securitas A/S
Save
Securitas A/S
Vi søger to servicekoordinatorer til vores kundecenter i Glostrup

Securitas A/S

Har du service på hjertet? Og leder du efter dit næste job, hvor dit servicegen bliver foldet helt ud og positivt udfordret? Et job, hvor du skaber den gode og trygge kundeoplevelse og gør en forskel for andre. Så er du måske en af vores to nye servicekoordinatorer.

At være en knivskarp servicekoordinator kræver hverken store armbevægelser eller store titler, men empati, nærvær og handlekraft. Dit ansvar er at behandle indkomne kundehenvendelser og yde de aftalte services og ydelser rettidigt. Med høj fokus på at have kunden i centrum, og en vilje til at yde en ekstra god oplevelse for kunden er du med til at gøre en forskel hver dag.

Securitas A/S
Save
Securitas A/S
Receptionist med et højt servicegen søges til vores spændende kunde i Carlsberg Byen

Securitas A/S

Leder du efter et spændende job med fokus på at yde den bedste kundeservice? Har du ben i næsen og møder verden med et smil? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil sammen med din kollega være ansvarlig for receptionen og at sikre opgaverne i huset bliver løst. Og sammen sørger i for at kunden og de gæster der kommer i huset, får en god oplevelse.

Det er desuden vigtigt, at du er omstillingsparat og trives med en hverdag, der kan veksle fra meget stille til meget hektisk. Du vil være fast tilknyttet kunden. Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • Reception
  • Mødeopdækning
  • Frokostopdækning
Securitas A/S