Securitas A/S

Gem
Academic Work Marketing Consultant

Academic Work recruiting on behalf of Securitas A/S

Are you an experienced Marketing Consultant looking for an opportunity to advance your career? Do you feel adept in assessing the needs of small and medium-sized businesses and identifying effective marketing initiatives to reach them? Are you able to bring forth valuable experience to increase Securitas visibility and gain more customers? We promise you that we can offer you an attractive position with lots of autonomy, where you are able to have a strong impact on the future of Securitas' marketing and communication initiatives.

We can offer you:

  • An exciting and challenging role with great responsibility where you can leave a great impact
  • Great colleagues in an international environment where knowledge sharing is a must
  • Competitive salary package
  • A Consultant Manager from Academic Work, who will follow your employment close by
Gem
Securitas A/S
Vi søger operatører til vores kontrolcentral i Glostrup

Securitas A/S

Vil du være med til at levere sikkerhed, service og tryghed til tusindvis af mennesker? Har du både hurtig reaktion, overblik og en empatisk stemme? Så har vi den rette udfordring til dig – at blive operatør.  

Som operatør på vores kontrolcentral er du de første øjne og ører på stedet. En operatør er sikkerhedsnettet for både kunden, borgeren og kollegaen på vejen. Det er dig, som bevarer overblikket, roen og guider dem igennem den situation, de står i. Det kan være alt lige fra en fejlalarm i en bygning, en ældre borger, som er faldet, til et røveri hos en kunde.

Du er den første, der får besked, når alarmen går, og det er derfor dig, som analyserer situationen igennem skærmen og handler hurtigt og korrekt for at skabe tryghed ude i Danmark.

Securitas A/S
Gem
Securitas A/S
Vagter til kunde på Fyn

Securitas A/S

Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver positivt udfordret, får medansvar, og hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel for andre? Så er du lige den kollega, vi leder efter! 

Vi har brug for endnu et sikkerhedstalent til vores store internationale kunde beliggende i Tietgenbyen i Odense nær motorvejen.

Dine opgaver kan spænde sig lige fra at tage imod gæster, udøve førstehjælp og til at gå dine rutinemæssige runderinger på lokationen. Du får stor variation i dagligdagen, da du både skal yde høj service og stå for sikkerheden. Det kræver ikke store armbevægelser, men at du har situationsfornemmelse, kan afkode et rum og de mennesker, der opholder sig i det. Du skal være til stede, udvise empati og nærvær overfor vores kunde og vores kundes kunder. På den måde er du 100% klar til at levere tryghed. 

Securitas A/S
Gem
Securitas A/S
Er du på udkig efter et fleksibelt og givende studiejob? Vi søger flere receptionistafløsere til Hovedstadsområdet

Securitas A/S

Mangler du en opsparing til det kommende semester eller din næste ferie? Så har vi det perfekte studiejob, der kan bidrage til den opsparing!

Vi mangler studerende som kan fungere som afløsere for vores receptionister i sommerferien. Du får stor frihed til at jonglere studietimerne ved siden af jobbet, samtidig med, at du i sommerperioden kan få en masse timer. Du får flere receptioner at håndtere, så du er sikker på at blive godt udfordret og udviklet.

Som receptionistafløser er du den første kunderne møder, det er dig, som skaber det gode indtryk og får gæsterne til at føle sig velkommen. Du står for kundekontakten, og har altid øje for det høje serviceniveau, der skaber tryghed for kunderne. For det er med dit smil og din service, at du skaber ro, troværdighed og glæde. Kort sagt, du efterlader et venligt og professionelt førstehåndsindtryk.

Securitas A/S
Gem
Securitas A/S
To patruljevagter til afdeling i Aalborg

Securitas A/S

Vil du være med til at gøre verden tryggere for vores kunder, vores samfund og for hinanden? Søger du et job, hvor din tilstedeværelse gør en forskel for andre? Et job, hvor det ikke kræver, at du har store titler og overarme, men at du kan vise empati, nærvær og handlekraft? Så er det måske patruljevagt, du skal blive.

Du er den første på stedet, når alarmen går eller det uventede sker. Du kan forvente, at du skal være forberedt på, at du aldrig kan være forberedt på alt, og du kan gå fra hvilepuls til alarmberedskab på få sekunder.

Men du kan være helt sikker på, at du får den bedste træning, det sikreste udstyr og et stærkt hold i ryggen. Du har opbakning til selv at træffe beslutninger i øjeblikket – vi har din ryg.

Securitas A/S
Gem
Securitas A/S
Vi søger patruljevagter til vores afdeling i Aarhus

Securitas A/S

Du er den første på stedet, når alarmen går eller det uventede sker. Du kan forvente, at du skal være forberedt på, at du aldrig kan være forberedt på alt, og du kan gå fra hvilepuls til alarmberedskab på få sekunder. Men du kan være helt sikker på, at du får den bedste træning, det sikreste udstyr og et stærkt hold i ryggen. Du har opbakning til selv at træffe beslutninger i øjeblikket – vi har din ryg.

Derudover vil dine opgaver bestå af:

  • Du håndterer og rykker ud på alarmer samt når det uventede sker
  • Du står for at rapporter information om forskellige hændelser
  • Du runderer bygninger og ejendomme både indendørs og udendørs og låser dem sikkert af
Securitas A/S