Atkins Danmark A/S

Gem
Atkins Danmark A/S
BIM Manager

Atkins Danmark A/S, Aarhus, Horsens eller København

Vil du være en del af vores Digital Engineering-gruppe, hvor vi arbejder med udvikling og håndtering af digital information i vores projekter?

Som BIM-manager bliver du ansvarlig for at implementere kundens IKT og BIM-krav i projekterne og vil ofte i samarbejde med kunden udarbejde BIM Execution Plan (BEP)/procesmanual. Du bliver projektteamets sparringspartner for at sikre korrekt styring og håndtering af data igennem alle projektfaser.

Du bliver ansvarlig for at administrere data og dokumenter på tværs af CAD-systemer og skal i samarbejde med projektledelsen drive udviklingen af vores infrastrukturprojekter. Du skal koordinere den digitale planlægning, aktivt bruge fællesmodeller, udføre kollisionskontrol og facilitere digitale grænsefladekoordineringsmøder ved brug af Bentleys iTwin platform.

Atkins Danmark A/S
Gem
Atkins Danmark A/S
IT-Support teamleder

Atkins Danmark A/S, København

Level 2 support, IT Asset Management og daglig ledelse af supportteamet.

Til Atkins Danmarks IT-afdeling i København søger vi en erfaren teknisk supportanalytiker med ansvar for second line support. Som teamleder vil du være det centrale kontaktpunkt for alle IT-relaterede hændelser og anmodninger om support på Atkins 4 kontorer i Danmark.

Primært supporterer du vores 400 Danske medarbejdere, men du vil med mellemrum også skulle yde support til Sverige, Norge og Tyskland. Dette indebærer opsætning af udstyr til nye medarbejdere samt support på såvel hardware og software. Level 1 support varetages af vores centrale supportcenter, Global Hub. Du vil være ansvarlig for prioritering og håndtering af alle level 2 og 3 incidents. Du får en hverdag hvor du både arbejder på at løse konkrete requests samt prøver at forbedre serviceoplevelsen for Atkins medarbejdere.

Atkins Danmark A/S
Gem
Atkins Danmark A/S
Landinspektør

Atkins Danmark A/S, Aarhus

Vil du være med på nogle af de helt store infrastrukturprojekter, og kunne du tænke dig at få lov at prøve kræfter med ejendomsret og rettighedshåndtering?

Du vil blive tilknyttet Arealgruppen, som beskæftiger sig med et bredt spekter af opgaver relateret til ejendomsret, ekspropriation, ledningsret, adgangsforhold og vejret, rådighedsindskrænkninger m.m.

I Atkins kommer du til at spille en aktiv rolle i spændende og krævende infrastrukturprojekter med stor samfundsmæssig betydning. Til hverdag bliver du omgivet af kompetente og engagerede kolleger, som vil give dig faglig sparring og en grundig indføring i opgaverne

Atkins Danmark A/S