Dantra A/S

DANTRA GROUP

Dantra har specialiseret sig i transport af flydende råvarer og halvfabrikata til og fra tekniske og kemiske virksomheder, samt medicinalvirksomheder i Europa. Flåden består af mere end 300 enheder, hvilket gør Dantra til en af de førende tanktransportvirksomheder i Skandinavien.

Dantra er en velkonsolideret familievirksomhed i fjerde generation, og virksomhedskulturen bygger både på sunde jyske traditioner og på høje internationale krav til en moderne transportvirksomhed.

Virksomheden har et stort kundefokus og lever derfor op til en lang række krævende internationale standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og miljø. Dantra arbejder målrettet med medarbejderudvikling og er kendt som en virksomhed med meget høj arbejdsglæde og udbredt medarbejdertilfredshed.

Dantra beskæftiger i dag mere end 225 medarbejdere. Hovedparten er chauffører, der arbejder på landevejene i Europa, mens de øvrige ansatte er beskæftiget på hovedkontoret i Hjøllund ved Silkeborg eller i en af afdelingerne i Køge, Sverige eller Litauen.