JABS Group A/S

Gem
JABS Group A/S Vi søger studerende med interesse og flair for at skrive tekster

JABS Group A/S, Odense

Snakker og skriver du flydende dansk, svensk, norsk eller tysk? Måske endda flere af sprogene? Så er det måske lige dig, vi leder efter!

JABS Group er Europas største producent af vinduer og døre, der sælges direkte til forbrugerne online. Vi sælger til kunder i syv forskellige lande i Europa og har 11 forskellige brands. Vi forstærker vores team og er derfor på udkig efter strukturerede og målrettede studerende, som skal være med til at forbedre vores danske, svenske, norske og tyske webshops.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Udarbejdelse af tekster til vores hjemmesider, herunder SEO-tekster o.lign.
  • At supportere vores SEO Specialist, Casper, og hans behov for indhold til de danske, svenske, norske eller tyske webshops
  • Administrative opgaver i CMS
Gem
JABS Group A/S Vi søger servicemindede studerende til online support

JABS Group A/S, Odense

Vi er på udkig efter dig, som skal være vores nye kollega, og som har lyst til at supportere vores kunder i vores tre danske brands: Bedst & Billigst, Sparvinduer og JNA Vinduer & Døre.

Vi har brug for dig til at yde kundesupport via chat, telefon og mail. Dette indebærer, at du skal vejlede kunder ud fra oplysninger angivet på hjemmesiden, rette og sende tilbud samt være bindeled mellem kunderne og vores fuldtidsansatte sælgere.