EWII

Save
EWII
Kunderådgiver – sæt kulør på kundeoplevelserne

EWII, Kolding

EWII A/S

Elsker du at tale med alle typer af kunder? Og synes du, at det er spændende at sætte dig ind i komplekse regler?

Så bliv en del af et fantastisk rådgiverteam, hvor vi hjælper hinanden, sætter vores kunder først, undersøger kundernes spørgsmål til bunds og er med til at sætte grønne fodspor i vores samfund.

Som kunderådgiver i EWII hjælper du kunderne ved at besvare deres spørgsmål om strøm, vand, varme og fiberbredbånd. Kunderne ringer og skriver til os, og de har typisk spørgsmål til deres regning, priser, regler på energimarkedet, eller hvornår de får fibernet installeret.

EWII
Save
EWII
Settlement Controller til grøn energikoncern i vækst

EWII, Kolding

Kan du skabe sammenhæng mellem forretning og backoffice-funktioner, kan vi nu tilbyde dig en nyoprettet stilling, hvor du bliver en vigtig spiller i en ambitiøs energikoncern i vækst.

Dit primære arbejdsområde vil være Settlement-håndtering, hvor du får ansvaret for at være centrum for opsætning af nye portefølje- og produktionskunder. Det vil ske i et tæt samarbejde med vores afdelingen for Product Management og Afregning.

EWII A/S

Du vil også få ansvar for at kontrollere og rapportere det ugentlige balance- og handelsresultat fra Energinet, Nord Pool og eSett. Du vil komme til at udregne og sikre afregningsgrundlaget og settlementrapporter til portefølje- og produktionskunder og sørge for kontrol, afstemning og overvågning af synkronisering af vores daglige kundehandler i vores risk management system. Sammen med Økonomi vil du sikre en korrekt udarbejdelse af vores månedsresultat og økonomiske rapportering.

EWII
Save
EWII
Projektassistent med flair for IT-systemer og høj datakvalitet

EWII, Kolding

Vil du være vores nye kollega på fiberskadeområdet? Vores nuværende kollega på sagen har søgt nye udfordringer, så vi søger en, der er god til at tale med kunder i telefonen og elsker at koordinere opgaver med de udekørende teknikere.

EWII A/S

Dine hovedopgaver bliver:

  • Håndtering af kundehenvendelser i forbindelse med skader på fibernettet.
  • Styre mindre projekter i forbindelse med reparationer af fibernet.
  • Koordinering af opgaver til tekniker i forbindelse med skader på nettet.
EWII
Save
EWII
Junior analytiker og sparringspartner til grøn energikoncern

EWII, Kolding

Lyder det interessant, når vi siger porteføljeforvaltning, nordisk el-marked og balancehåndtering? Hvis ja, så har du nu mulighed for at komme med på en rejse mod grønnere himmelstrøg.

Som junior analytiker tilbyder vi dig samtidig at blive en del af vores EWII Graduate-hold for unge akademikere.

EWII A/S

Dine arbejdsopgaver vil primært være analyse og indmeldelse af EWII's egen elproduktion, beregning af energipriser samt forvaltning af koncernens energiporteføljer. Du bliver kundernes og salgsafdelingens øjne på de europæiske energimarkeder og gennem udarbejdelse af markedsanalyser og personlig kontakt vil du være deres tætteste sparringspartner på markedsudviklingen.

EWII
Save
EWII
Kantineassistent – formiddagsarbejde

EWII, Kolding

Har du lyst til et deltidsjob i et godt miljø? Vi søger en kantineassistent, der skal varetage forskellige serviceopgaver. Arbejdstiden er hverdage mellem kl. 6 og kl. 11.

EWII A/S

Elsker du at snakke ved kaffemaskinen? Det må du nemlig gerne i det her job. Vi er en grøn energivirksomhed på cirka 500 ansatte, og du får blandt andet ansvar for opfyldning af kaffe, så det er en del af dit job at have smil på læben og godt humør ved kaffemaskinen, når du møder dine kolleger fra hele huset.

Udover at være ansvarlig for kaffen skal du også være effektiv, når opvasken skal tages. Vi har særligt behov for dig i formiddagstimerne; derfor er denne stilling på 25 timer, som primært ligger mellem kl. 6 og 11.

EWII