EWII

Gem
EWII
Kunderådgiver – sæt kulør på kundeoplevelserne

EWII, Kolding

EWII A/S

Elsker du at tale med alle typer af kunder? Og synes du, at det er spændende at sætte dig ind i komplekse regler?

Så bliv en del af et fantastisk rådgiverteam, hvor vi hjælper hinanden, sætter vores kunder først, undersøger kundernes spørgsmål til bunds og er med til at sætte grønne fodspor i vores samfund.

Som kunderådgiver i EWII hjælper du kunderne ved at besvare deres spørgsmål om strøm, vand, varme og fiberbredbånd. Kunderne ringer og skriver til os, og de har typisk spørgsmål til deres regning, priser, regler på energimarkedet, eller hvornår de får fibernet installeret.

EWII
Gem
EWII
Studiejob - overvågning og håndtering af EWIIs vindmølleportefølje

EWII, Kolding

EWII A/S

Ønsker du dig et studiejob i en grøn og fremsynet energikoncern og har du interesse for energiproduktion og finansiel handel?

EWII går forrest i udviklingen af et bæredygtigt samfund, og vi vil med vores fremsyn og faglige kompetencer gå forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet.

Vi søger derfor 2 nye studentermedhjælpere til vores vagtteam som håndterer EWIIs vindmølleportefølje.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Overvågning og håndtering af aktiveringer fra Energinet.dk i forbindelse med deltagelse i regulerkraftmarkedet med vores danske vindmølleportefølje.
  • På weekend- og helligdagsvagterne varetager du også den daglige indmelding af produktionsprognosen til Nord Pool og Energinet.dk.
EWII
Gem
EWII
Elsker du tal og databehandling?

EWII, Kolding

Har du evnen til at forstå og behandle data, så er det dig, vi leder efter til en rolle som afregningscontroller i EWII’s afregningsafdeling. Vi er ansvarlige for at generere regninger til vores mange tusinde kunder, og derfor jonglerer vi med data og avancerede systemer.

EWII A/S

Du bliver en del af et målorienteret team, hvis fælles mål er, at regningerne til EWII's kunder har et højt kvalitetsniveau, og at de bliver sendt til tiden. Vi er fagligt stærke på forskellige områder bl.a. økonomi, controlling og data, men fælles for os er vores stærke holdånd – vi betragter opgaverne som et fælles ansvar, og vi fejrer altid vores succeser. Vi rummer alle en god portion humor. Vi har en masse unikke personligheder og kompetencer, som alle bringes i spil.

EWII