Letpension

Gem
& friends Erfaren formueekspert søges til Letpension

& friends søger for Letpension i Virum

& friends cph søger en engageret formueekspert med erfaring inden for rådgivning af formuende privatkunder og selvstændige erhvervsdrivende.

Du har stor erfaring indenfor formuerådgivning, også når formuen er stor. Virksomheds-skatteordningen er paratviden. Det er naturligt for dig at indtænke pensionsopsparing i den samlede formueplanlægning, og du skal kunne matche kundens rådgivere (fx revisor) minimum på niveau med pengeinstitutternes specialister.

Som formueekspert i Letpension vil dine primære opgaver bl.a. være:

  • Du får en hverdag fyldt med forskellige typer opgaver. Du vil ofte arbejde på flere opgaver samtidigt, så det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og har et solidt planlægningsgen
  • I samarbejde med kolleger at igangsætte og understøtte rådgivningsaktiviteter i Letpensions pengeinstitutter, herunder hjælp til ændring af vaner og metoder hos pengeinstitutternes formuerådgivere
Gem
& friends Erfaren pensionsspecialist med it-kendskab, søges til stillingen som Supportkonsulent

& friends søger for Letpension i Virum

& friends søger til vores kunde Letpension en Supportkonsulent med stærke kompetencer inden for pension og forsikring. Den ideelle kandidat skal have stor interesse for at rådgive og vejlede Letpensions mange brugere/bankrådgivere, der er fordelt i 14 pengeinstitutter.

Du bliver en del af Letpensions supportteam, der består af i alt 3 dedikerede medarbejdere, der hjælper og vejleder omkring Letpensions Rådgivningsløsninger. Et team der har den daglige telefon- og mailsupport til ca. 3.000 brugere, der tilsammen har over 410.000 privatkunder.

Jobbet er primært internt, men du får alligevel en stor udadvendt kontaktflade.

  • Du skal supportere og understøtte Pengeinstitutternes pensionsrådgivere fagligt, teknisk og driftsmæssigt
  • Du skal vejlede privatkunder, der kontakter Letpension direkte
  • Du skal kunne løse tekniske problemer ved at se i logs eller databasen