Center for Ledelse

Gem
Center for Ledelse Erhvervspsykolog til ledelsesrådgivning

Center for Ledelse, København eller Lystrup

Hvis du har passion for udvikling af virksomheder, organisationer og mennesker - og ved hvordan god ledelse skaber bedre trivsel og resultater, så er du måske den nye kollega, vi har behov for.

Som erhvervspsykologisk rådgiver i CfL vil du arbejde med private og offentlige danske virksomheder, når de har behov for at udvikle deres ledelse, strategier og organisationer.

Sammen med resten af rådgivningsteamet vil du eksempelvis arbejde med:

  • Ledelsesudvikling – individer, ledergrupper og samlede ledelsessystem
  • Erhvervspsykologisk testning som del af assessment- og lederudviklingsforløb
  • Organisationsudvikling og organisationsdesign
Gem
Center for Ledelse Erfaren senior- eller chefrådgiver - Strategisk ledelse

Center for Ledelse, København eller Lystrup

Har du passion for udvikling af virksomheder og mennesker, og er du samtidig erfaren i at arbejde med strategisk ledelse, så er du måske den nye senior- eller chefrådgiver, vi har behov for.

Som rådgiver i CfL vil du arbejde med private og offentlige danske virksomheder, når de har behov for at udvikle deres ledelse, strategier og organisationer. Du vil være med til at hjælpe vores kunder med at transformere deres forretning og udvikle den afgørende ledelseskapacitet – både i salgsafklaringsfasen og den efterfølgende leverance.

Sammen med resten af rådgivningsteamet vil du eksempelvis arbejde med:

  • Afklaring og udvikling af strategiske indsatsområder og processer
  • Ledelsesudvikling – individer, ledergrupper og det samlede ledelsessystem
  • Organisationsudvikling og organisationsdesign
Gem
Center for Ledelse Kompetencerådgiver til netværkssalg i Aalborg

Center for Ledelse

Til netværkssalg i Aalborg søger vi en kommerciel kompetencerådgiver med stor forståelse for organisationer og et udtalt huntergen.

Dit arbejde består i at opsøge egnede kandidater til CfLs netværk for direktører, ledere og HR-professionelle. Du afdækker via telefonisk og skriftlig dialog hvilket netværk, der matcher kandidatens ønsker og behov. Kandidaterne finder du primært på LinkedIn eller sekundært i CfLs egen kundedatabase, og du får assistance af vores studentermedhjælper i arbejdet med dette.