GLS Denmark A/S

GLS Denmark

Connecting people and parcels


På vækstkurs med innovative løsninger

Som medarbejder i GLS er du en del af en virksomhed, hvor der både er en klar retning og klart definerede indsatsområder. Det er forudsætningen for, at vi sammen kan gøre visioner til virkelighed. Vores nuværende og fremtidige succes bygger på 8 strategiske hovedområder, som er grundstenene i alt udvikling i GLS.

Kun hvis du som medarbejder løbende bliver motiveret, inspireret og udviklet, kan du udfolde dit fulde potentiale til gavn for kunder, modtagere og kolleger. Derfor arbejder vi målrettet med leder- og medarbejderudvikling. På vores GLS Academy sætter vi handling bag ordene med skræddersyede kurser og træning, der altid tager udgangspunkt i medarbejdernes hverdag.

Lige så vigtigt det er, at vores egne medarbejdere er på toppen, er det, at vores mange distributions-, PakkeShop-partnere m.fl. er med på vognen. Vi arbejder derfor målrettet og systematisk med information, træning og dialog. Vores partneres succes er ganske enkelt en forudsætning for GLS’ succes.

Med kombinationen af vores fælles idekraft og brug af teknologi udvikler vi morgendagens løsninger inden for distribution. Vi bygger vores indsats på viden og data og udvikler koncepter, der skal sætte nye standarder for kundeforståelse, service og leveringssikkerhed.

Læs videre her og besøg vores karriereside for at se, hvorfor du skal være en del af GLS.

Jana Hartwich

Director IT

GLS DENMARK

9 depoter
1.200 ansatte
1.200 biler

GLS GROUP

1.400+ depots
19.000 employees
29.500 vehicles

DU betyder noget

Vi gør os umage, når vi ansætter og onboarder nye kolleger i GLS. Vi tillægger det stor værdi at have en professionel og nærværende proces, hvor du føler dig mødt og informeret omkring jobbets indhold, succeskriterier, udviklingsmuligheder og ikke mindst GLS’ unikke medarbejderkultur. En kultur, som du vil opleve fra første møde med os og hurtigt tage til dig som din egen.

Du vil indgå som en vigtig del af vores værdikæde, som strækker sig ud i alle kroge af Danmark på alle tider af døgnet. Det bevirker også, at du vil opleve stor mening med dit job, uanset hvilken position i værdikæden du udfylder.

MangfolDIGhed

Vi er en mangfoldig arbejdsplads, hvor der er plads til alle, der vil og kan. Vi tilbyder mange typer jobs på tværs af interesser, kvalifikationer og afdelinger. Og på alle tider af døgnet.

Klik på billedet og se hvorfor Nisanthan fandt jobglæden hos GLS.

GLS Academy

I GLS har vi stor fokus på udvikling og læring. Det er en afgørende faktor for, at vi hver dag skaber værdi for vores kunder. Med GLS Academy klæder vi dig på med nye kompetencer og værktøjer gennem skræddersyede læringsforløb for ledere og medarbejdere inden for områder, der understøtter vores strategi.

Vi giver dig optimale muligheder for at tilegne dig ny viden gennem læring og sparring med kolleger på tværs af afdelinger og lokationer – og vi har en fælles vision om, at læring forpligter.

Martin Nyborg Rasmussen

Martin Nyborg Rasmussen

Night Shift Supervisor

Start din karriere i GLS

I GLS tilbyder vi løbende muligheder for:

Studiejobs i administrationen og operationen

Elevjobs inden for fx handel og spedition

Praktikforløb fra videregående uddannelser

Start din karriere i GLS

Mød os på karrieremesser, eller opret en jobagent på vores hjemmeside.

Du kan også altid kan holde øje med ledige relevante stillinger i GLS.