Visma e-conomic a/s

Gem
Visma e-conomic a/s
Studentermedhjælper til kundeservice og regnskab i en IT-virksomhed i vækst

Visma e-conomic a/s, København

Brænder du for kundeservice, kommunikation og regnskab? Er du glad for at kommunikere med andre mennesker og brænder du for at give service i verdensklasse?

Hvem er du?

  • Du har hjertet på rette sted og er hjælpsom af natur - du er ydmyg, respektfuld og ærlig - både over for kolleger og kunder!
  • Du er god til at falde i snak med andre mennesker og ønsker at bidrage positivt til fællesskabet.
  • Du brænder for nye udfordringer, at tage ansvar og kan lide at gå forrest i enhver henseende, men især når nye initiativer skal føres ud i livet!

Alt hvad du ikke ved, det skal vi nok lære dig!

Gem
Visma e-conomic a/s
Customer Care & Sales Assistant

Visma e-conomic a/s, København

Som en del af Visma e-conomics proaktive salgs- og serviceteam er det dit ansvar at bidrage til at skabe ekstraordinære kundeoplevelser og give vores kunder mere, end de forventer.

Vi tror på, at vi ikke bare skal finde den rigtige løsning til deres umiddelbare behov, men at vi kan skabe værdi ved at rådgive dem om, hvad der er den optimale løsning for dem - alt imens vi skaber glæde, grin og WOW-oplevelser!

Vi leder efter et salgstalent som trives med at finde den helt rigtige løsning til kunderne og motiveres af at levere rådgivende salg. Du skal elske at tale i telefon med kunder, tage ejerskab og være tryg ved selv at tage beslutninger, og så skal du trives i at indgå i et team, hvor vi i fællesskab bidrager til at opnå resultater og mål.

Gem
Visma e-conomic a/s
Customer Advisor til ekstraordinær kundeservice på telefonen

Visma e-conomic a/s, København

Er du vores nye kollega i Planet WOW?

Som navnet måske afslører, er Planet WOW en afdeling, hvor vi hver dag sørger for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser.

Hvordan ser en almindelig arbejdsdag ud på Planet WOW?

  • Klokken 8:30 møder vi ind til en stand-up i teamet, hvor store og små nyheder deles, og dagens fokus trænes.
  • Klokken 9 åbner vores support hvor vi sidder klar til at hjælpe vores kunder på telefonen. På telefonen hjælper vi vores kunder med alt lige fra log-in-problemer til opstart af et helt regnskab eller opsætning af et lagersystem til optimering af work-flows i e-conomic.
Gem
Visma e-conomic a/s
Rådgiver til at yde ekstraordinær kundeservice i en IT-virksomhed i vækst (deltid)

Visma e-conomic a/s, København

Leder du efter et deltidsjob hvor du kan udfolde din passion indenfor kommunikation, kundeservice og regnskab? Er du glad for at kommunikere med andre mennesker og brænder du for at give service i verdensklasse? Kan du lide tal og regnskab, og får du et kick ud af at få ligningen til at gå op? Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver en del af en stor og spændende IT-virksomhed i vækst samtidig med, at du lander i en afdeling, der værner om sine medarbejderes udvikling og god kollega-karma?

Hvis det er noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning

Gem
Visma e-conomic a/s
Customer Advisor til kunderådgivning på chat og telefon

Visma e-conomic a/s, København

Er du hurtig på tasterne og synes, at det er fedt at have en hverdag med mange bolde i luften? Ønsker du at blive bedre til at kommunikere både skriftligt og mundtligt?

Så bliv en del af Planet WOW, hvor vi hver dag hjælper vores kunder med at komme et skridt foran sine konkurrenter!

Som navnet måske afslører, er Planet WOW en afdeling, hvor vi hver dag sørger for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På planeten arbejder vi hver dag proaktivt og engageret for, at vores kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt.

Gem
Visma e-conomic a/s
Account manager med flair for troværdig kundekontakt

Visma e-conomic a/s, København

Drømmer du om at udvikle dig inden for salg? Har du erfaring med, samt nyder at yde en god, personlig og troværdig kundekontakt? Så er det måske dig, vi leder efter til at blive en del af vores Account Manager team!

Hos os tror vi på det værdiskabende salg. Derfor er det vigtigt for os, at du elsker og formår at skabe gode og troværdige relationer samt gøre en forskel for vores kunder - dette både inhouse, ude hos kunden samt online eller på telefon.

For at opnå denne forskel for vores kunder, og samtidig tage salgsteamet til nye højder, er det vigtigt, at du er en do’er og således også på bedste vis formår at eksekvere for at nå vores fælles mål.

Dine daglige arbejdsopgaver vil byde på

  • Daglig kontakt til eksisterende kunder (egen kundeportfølje)
  • Booking samt afholdelse af kundemøder
Gem
Visma e-conomic a/s
Rådgiver til at yde ekstraordinær kundeservice i en IT-virksomhed i vækst (deltid)

Visma e-conomic a/s, København

Leder du efter et deltidsjob hvor du kan udfolde din passion indenfor kommunikation, kundeservice og regnskab? Er du glad for at kommunikere med andre mennesker og brænder du for at give service i verdensklasse? Kan du lide tal og regnskab, og får du et kick ud af at få ligningen til at gå op? Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver en del af en stor og spændende IT-virksomhed i vækst samtidig med, at du lander i en afdeling, der værner om sine medarbejderes udvikling og god kollega-karma? Hvis det er noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Om opgaverne:

  • Din arbejdsopgaver bliver at hjælpe vores kunder via chat og telefon med alt fra login problemer til optimering af work-flows i e-conomic.
  • Du kan blandt andet udvikle dig til at få ansvar for at undervise vores kunder via online webinar eller fysiske kurser.