Louis Poulsen A/S

Gem
Louis Poulsen A/S
Planlægger - Vejen

Louis Poulsen A/S

Er du drevet af forandringer og mulighed for indflydelse. Har du sans for detaljen, elsker du data og motiveres du af at se resultat af dit arbejde?

Til vores logistik afdeling søger vi en engageret og dygtig planlægger, som har lyst og motivation til fortsat at sikre leveringsevnen til vores kunder. Du får med din viden og kompetencer, mulighed for at bidrage til at understøtte end-to-end flowet gennem virksomheden.

Vi er i rivende udvikling og vi står derfor også overfor store ændringer i vores tankesæt og arbejdsgange. Disponering, forecast og planlægning er samlet under en enhed – logistik. Det betyder, at planlægningen er under udvikling, og det fremtidige set-up vil søge mod en mere datadreven tilgang, der bidrager til mere transparens i vores eksisterende koncepter og processer.

Louis Poulsen A/S
Gem
Louis Poulsen A/S
Quality Director

Louis Poulsen A/S, Vejen

Er du drevet af forandringer og mulighed for indflydelse. Har du sans for detaljen og trives du i et dynamisk miljø samt motiveres du af at sikre den rette kvalitet? Så er du måske vores nye kollega!

Til vores kvalitetsafdeling i Vejen søger vi en selvstændig og detaljeorienteret Quality Director, som kan sikre den fortsatte udvikling af vores standard for kvalitet samt vedligeholde og udvikle QHSE politikker.

Dine primære opgaver bliver:

  • Daglig leder for kvalitetsområdet, herunder leverandørkvalitet, indgangskontrol, test og kundereklamationer samt servicecenter.
  • Overordnet ansvarlig for rapportering og opfølgning af produktkvalitet
  • Vurdere og godkende leverandører, i samarbejde med R&D og Sourcing
Louis Poulsen A/S