Schur Technology a/s

Schur Technology

Schur er en global familieejet emballagekoncern, som blev etableret af 1. generation tilbage i 1846. I dag ledes virksomheden af 6. generation.

Schur Technology er et af de 11 datterselskaber i Schur koncernen, som globalt beskæftiger +900 medarbejdere. Schur Technology beskæftiger omtrent 100 af disse på Fuglevangsvej i Horsens.

Hos Schur Technology arbejder vi med skræddersyede maskinløsninger til karton- og fleksibel emballage. Derudover arbejder vi med mærkning af og software til emballage. Da Schur er totalleverandør inden for emballageløsninger, har Schur Technology et tæt samarbejde med Schurs øvrige datterselskaber rundt i Danmark, Sverige, Tyskland, USA og Australien.

Kollegaer fra Schur taler sammen

Historien om Schur Technology

En af Schurs helt store egenskaber er at udvikle og investere i vores forretning med henblik på at skabe det bedste resultat for vores kunder. Og det var også dét, der var vores motivation, da vi tilbage i 1971 opkøbte en lokal maskinfabrik. Dengang var formålet at lave pakkemaskiner, som kunne pakke tobak i tobakspunge lavet af fleksibelt materiale.

Adressen er ikke ændret siden 1971, men i dag er vores produktportefølje ekspanderet til at omfatte et unikt, patenteret pakkesystem til fleksible emballage, forskellige pakkeløsninger til kartonemballage, logistik- og palleteringsanlæg, mærkningsudstyr samt software. Kendetegnende for alle løsninger er, at de bliver skræddersyet af vores team af dygtige ingeniører og konstruktører i tæt samarbejde med vores kunder.

Schur Technology som arbejdsplads

Når du træder ind på Schur Technology, mærker du en arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel og ordentlighed. Tonen er uformel, og vi sætter en ære i, at det er sjovt at gå på arbejde. Huset består af fem forskellige forretningsteams, og en god blanding af automatikteknikere, montører, lagermedarbejdere, ingeniører, projektledere, sælgere samt administrativt personale.

Nøgleord for vores løsninger er automatisering, optimering og effektivisering af kundens pakkeproces. Derfor arbejder vi også med den nyeste teknologi, og vi udfordrer løbende os selv og hinanden på at blive bedre. Du vil blive en del af en spændende og inddragende organisation, hvor der vil være rig mulighed for faglig såvel som personlig udvikling for den rette kandidat.

"Jeg føler virkelig, at der er en helt speciel ånd her hos Schur – alle mine kollegaer er dedikeret, humoristiske og hjælpsomme. Det er et fantastisk miljø at arbejde i, og det er også med til at sikre, at vi bliver ved, indtil vi rammer det bedst mulige resultat".
- Finn Andersen, Field Engineer, Schur Technology