ANDRITZ

Førende indenfor procesteknologi og systemer - er du klar på en udfordring?

ANDRITZ AG er en global østrigsk koncern, der udvikler og producerer teknologier, maskiner og hele fabriksanlæg til industrielt brug indenfor fire forskellige forretningsområder; Hydro, Metals, Pulp and Paper, Separation and Feed Technologies. Dette gør ANDRITZ til en af verdens førende leverandører indenfor specialdesignede anlæg, systemer og service til vandkraft, cellulose og papir, samt stål og andre specialiserede industrier så som fast/flydende filtrering og foder- og biomasseindustrien. Koncernen beskæftiger globalt 23.700 medarbejdere fordelt på mere end 220 produktion-, service- og salgsenheder over hele verdenen.

I Danmark har ANDRITZ til huse i Esbjerg. Under samme tag findes hovedkontoret for ANDRITZ Feed Technologies samt en afdeling af ANDRITZ ANDRITZ Pulp & Paper Biomass, som hører under forretningsområdet Pulp and Paper. Fælles for de to områder er pelletering som teknologi. ANDRITZ Feed Technologies er en af verdens ledende leverandører af fabriksanlæg, teknologier, systemer og service af avanceret industrielt udstyr til foderindustrien, herunder udstyr til fremstilling af foderpiller, fiskefoder og foder til husdyr. ANDRITZ ANDRITZ Pulp & Paper Biomass anvender teknologien til pelletering af træ og affald. ANDRITZ ANDRITZ Pulp & Paper Biomass udvikler og leverer anlæg og teknologier til biobrændsel, hvor fokus på grøn energi er stort og der tilsigtes en stadig høj udvikling indenfor området i tilknytning til de stigende krav og behov for vedvarende energi.

I Esbjerg, er der fast 170 medarbejdere tilknyttet, mens der globalt for ANDRITZ Feed Technologies er 800 medarbejdere beskæftiget. Vores medarbejdere er bredt repræsenteret fra generalist til specialist. Behovet for teknisk knowhow er stort, og den primære andel af vores discipliner udgør specialister/ingeniører. Uanset om du som generalist eller specialist, ønsker en karriere indenfor virksomheden, fx maskinkonstruktion, anlægsdesign eller R&D, vil du bruge alle dine kompetencer og selv udvikle mange flere. Vi tilstræber faglig og personlig udvikling på alle niveauer i organisationen. Om du er en ambitiøs nyuddannet eller erfaren, som trives i et internationalt og dynamisk miljø, er mulighederne mange, og der lægges vægt på udvikling gennem indflydelse og ansvar.

Sammen gør vi en forskel

Vores organisation er konstant i udvikling, og vi er ikke bange for at udforske nye idéer samt udfordre status quo. Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af en virksomhed med en lang historie og erfaring. Udfordre dig selv, sats på din karriere, og bliv en del af vores internationale og dynamiske organisation. For mere information klik ind på www.ANDRITZ.com eller kontakt HR afdelingen på job.denmark@andritz.com.