SKIOLD A/S

Gem
SKIOLD A/S
Ordrebehandler

SKIOLD A/S, Ikast

Vil du være en del af team, hvor du får stor kontakt til kunder og kolleger, men stadig skal arbejde selvstændigt?

Så er du måske vores nye kollega i den interne salgsafdeling i Ikast, Der er tale om en spændende og afvekslende stilling, hvor du vil få ansvaret for at oprette salgs- og projektordrer fra sælgere og salgsselskaber i ind- og udland.

Vi ønsker at styrke organisationen med en Ordrebehandler, der i samarbejde med den øvrige salgsorganisation skal sikre et struktureret ordreflow for rettidig og korrekt levering, der skal understøtte den fortsatte vækst inden for udstyr til landbrug worldwide.

Du vil få en nøglerolle i at eksekvere en stadig stigende ordremængde inden for SKIOLD’s PIG & CATTLE forretningsområde, hvor du skal registrere indkomne ordrer, og kommunikere med kolleger i flere andre afdelinger.

SKIOLD A/S
Gem
SKIOLD A/S
Tilbudstekniker - Vådfoder

SKIOLD A/S, Ikast

Har du god teknisk forståelse kombineret med kommerciel sans?

Så er det dig vi søger til vores tilbudsteam i Ikast. Der er tale om en spændende stilling, hvor du vil blive involveret i tilbudsberegningen på nye projekter, og fungere som eksperten på vores vådfodersortiment. Du bliver en del af et kompetent salgsteam, der supporterer sælgere worldwide.

Vi ønsker at styrke organisationen med en Tilbudstekniker - Vådfoder, som i samarbejde med den øvrige salgsorganisation skal sikre rettidig og kvalificeret tilbudsgivning, der skal bidrage til fortsat vækst inden for dette væsentlige produktområde.

SKIOLD A/S
Gem
SKIOLD A/S
Project Engineer

SKIOLD A/S, Ikast

Er du nysgerrig på nye teknologier, og har du god teknisk forståelse? Har du mod på at kaste dig ud i nye, spændende projekter, og vil du være med til at forbedre processer og værktøjer?

Du bliver en nøgleperson i projektafdelingens teknologiske udviklingsproces, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i videreudviklingen af afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Afklaring og sagsbehandling af projekter
  • Optegning i Autocad
  • Sikre tilstrækkelig tid til indkøb handelsvarer og øvrig produktion

Du får et fagligt udfordrende og udviklende job med stor grad af frihed til planlægning af dit arbejde i en international virksomhed, hvor omgangstonen er uhøjtidelig og præget af godt humør, selv om det ofte går stærkt.

SKIOLD A/S
Gem
SKIOLD A/S
Teknisk Supervisor

SKIOLD A/S, Sæby

Er du dygtig til at programmere og god til kunder?

Vil du være en del af team, hvor du får stor kontakt til kunder og kolleger, men stadig skal arbejde selvstændigt? Hos SKIOLD er service et bærende forretningsområde både nationalt og internationalt og er i en rivende og spændende udvikling med øget fokus.

SKIOLDs anlæg til foderfremstilling og kornbehandling er vokset betydeligt i omfang og kompleksitet gennem de senere år. Det stiller større og større krav til programmering og idriftsættelse af SKIOLD procesanlæg samt udførelse af efterfølgende teknisk support og service til vore kunder.

Til at varetage dette job søger vi, til vores serviceafdeling i Sæby, en teknisk supervisor, der er fagligt stærk og god til mennesker.

SKIOLD A/S