LINDBERG A/S

Velkommen til LINDBERG

LINDBERG er en af de største aktører globalt blandt designorienterede, high-end brillebrands. Det er vi fordi, LINDBERG har et unikt mindset i den internationale brilleverden. Udvikling er vores stærkeste kompetence, og over 100 internationale designpriser understreger denne tankegang. LINDBERG er kendt for at skabe minimalistiske og funktionalistiske briller i verdensklasse.

Vi kan tilbyde dig en spændende hverdag i en virksomhed, som in-sourcer fremfor at out-source, for at sikre høj kvalitet, innovation og en dyb indsigt i vores felt. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører, sælger og servicerer selv alle vores produkter og sætter en dyd i at gennemtænke hver en detalje i alle aspekter af vores arbejde. Vi gør tingene 100% eller slet ikke.

Vi er meget stolte af vores arbejde

I 2021 blev LINDBERG en del af Kering Eyewear, som tilhører den globale luksus virksomhed Kering. Kering Eyewear designer, udvikler og distribuerer briller for en komplet og velbalanceret portefølje af 16 luksus-, mode- og livstils-brands, som Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni og Boucheron.

Du bliver en del af en ambitiøs og unik virksomhedskultur, som er skabt af kompetente og yderst passionerede medarbejdere. Miljøet er præget af en flad organisationsstruktur, som baner vejen for en uformel tone og tilgang til hinanden, og ikke mindst en suveræn god ”vi”-stemning. Du vil få muligheden for at blive medlem af vores personaleforening, som søsætter mange gode initiativer og arrangementer, hvor kolleger mødes i kulturelle og festlige lag. Der er også gode aftaler med alt fra teater til fodboldklubber gennem vores sponsorater af det lokale kulturliv.

Har du lyst til en udfordrende hverdag på en uformel arbejdsplads med mange dygtige kolleger? Se mere om LINDBERG som arbejdsplads og virksomhed