Kammeradvokaten

324 følgere

Kammeradvokaten som arbejdsplads

4 evalueringerKategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Kammeradvokaten?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Kammeradvokaten.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder dybt specialiseret juridisk rådgivning på alle områder af relevans for vores kunder. Og med over 1.500 retssager om året er vores retssagserfaring særdeles solid.

Vores firmas historie går langt tilbage, men vores ca. 700 medarbejdere er fuldt ud orienteret mod fremtidens behov. Tilsammen udgør de en helt unik kultur skabt af omverdenens særlige forventninger til os.

I vores rolle som Kammeradvokaten er vi statens primære advokat. Det er vi stolte af og værner om, og det stiller helt særlige krav og forventninger til det, som vi leverer og den måde, vi agerer på.

Det gælder naturligvis også, når vi hjælper vores kunder i det private erhvervsliv eller andre dele af den offentlige sektor. Det gør os stærke at arbejde for både statslige og private kunder, og det giver en stor fordel at kende forskellene i rammevilkår for kunderne.

Vores kundetilgang er baseret på ordentlighed. Vi er altid nysgerrige på den enkelte kundes forretning og på, hvordan vi bedst kan understøtte netop den – med juridisk ekspertise og høj faglighed samt gennem udvikling af Legal Tech-løsninger. På den måde kan vi bedst være med til at fremtidssikre vores kunders forretning.

Vi har fokus på bæredygtighed, som er en integreret del af firmaets forretningsstrategi. Både når det gælder grøn bæredygtighed, og når det gælder det menneskelige aspekt af bæredygtighed, hvor vi har fokus på ansvarlig og moderne ledelse, sundhed, ligestilling og diversitet.

Regnskab for Kammeradvokaten

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Kammeradvokaten

Registreret navn

Advokatfirmaet Poul Schmith, Kammeradvokaten I/S

Momsnummer

DK64952811

Selskabsform

Interessentskab

Etableret

1964

Antal ansatte

629

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Kammeradvokaten

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Kammeradvokaten. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Kammeradvokaten
Vester Farimagsgade 23
1606 København
Tlf.: 33 15 20 10
http://kammeradvokaten.dk/karriere/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Kammeradvokaten? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.