LEO Pharma

Evaluering

Positiv kommentar

Da Leo er i pharma branchen er løn og benefits gode. Der er mange søde og engagerede kollegaer som forsøger at få tingene til at fungere inden for de rammer som de bliver givet.

Negativ kommentar

Dårlig ledelse på alle niveauer - det virker som at lederne ikke udvælges ud fra ledelseskompetencer med rundsavene på albuerne og deres faglige viden. Ineffektive processer (typisk skal hver afdeling selv opfinde hvordan man skal gøre tingene). HR er usynlig overfor medarbejderne - dårlige medarbejder tilfredshedsmålinger har f.eks. ingen effekt. Leo kulturen er godt i gang med at blive ødelagt idet man har solgt ud af ejerandelene til en kapitalfond med det formål at opnå en børsintroduktion. Der ud over er der pt en enormt frygt pga fremtidige fyringsrunder som allerede er annonceret.

Evaluering

Positiv kommentar

Dynamisk, masser af udfordringer, spændende transformation, vi gør en forskel for patienter, deres familier og samfundet

Negativ kommentar

En transformation betyder lige dele udfordringer og muligheder. Jeg vælger at se glasset halvfyldt :-)

Evaluering

Positiv kommentar

Good salary package to start with compared to other Danish pharma companies. People are in general very friendly. Easy commute via train.

Negativ kommentar

Poor management across the executive level and in below layers. Lack of skills and performance-based development opportunities. High turn-over among highly skilled and high performing employees - in part due to the the low turn-over among low performance employees (including at the senior and executive level).

Evaluering

Positiv kommentar

Generelt rigtig søde kollegaer og uformel tone. Har man noget at bidrage med, er der nok at tage fat på. Lønnen er ok ved jobstart, men reguleringen burde reflektere medarbejderens værdi og indsats istedet for at være den næsten samme sats for alle - der er ikke rigtig noget financielt incitament for at knokle eller være dygtig.

Negativ kommentar

Alt for mange mellemledere. I øvrigt er der ved at skabes et klima hvor fedterøve kan få vind i sejlene - simpelthen fordi mange af lederne generelt er inkompetente og går mere op i at blive respekteret for deres titler end deres egentlige bidrag til virksomhedens drift og fremgang. Det er en skam, sådan var det ikke altid. Flere ikke-danskere i topledelsen virker til desværre at ødelægge kulturen - det var ellers lige præcis kulturen i firmaet som på sin vis kunne opveje for det ellers gammeldags og langsommelige image det også har “ude i byen”.

Evaluering

Positiv kommentar

good location

Negativ kommentar

extreme management rotation. too many positions with management titles in general. very poor or no employee retention program.

Evaluering

Positiv kommentar

Ok work-life balance kultur. Dygtige og skarpe mellemledere, dog er den ligefremme lægefaglige kultur og tænkning selvsagt fremtræden på godt og ondt. Flere gode ordninger og initiativer for medarbejderne.

Negativ kommentar

Elendigt indeklima(luftkvalitet) i R&D/laboratorierne. Pinligt for en virksomhed der burde prioritere helbred. I den periode jeg var der, blev kontorer omlagt til flere åbne kontorfællesskaber, men nogen trives jo fint i det. Det forekommer mig at den tidligere topledelse har formået at sætte frygt i øjnene på medarbejderne, når det kommer til at der skal bruges pengene på ordentlige forhold. Folk tør ikke sige deres mening. Kantine er ok, men ikke i top og med små skønhedsfejl, hygiejne svingende. De giver ikke skriftlige anbefalinger. HR meget svingende behandling og kompetencer.

Evaluering

Positiv kommentar

Generelt en venlig stemning mellem kolleger. Men den stikker i nødvendigvis så dybt, da der er umådelig meget silotænkning og politik. Så kan være meget hyggeligt, hvis man kan undgå politik. Hvis man kan lide en ret stor mængde kaos, er det et fint sted.

Negativ kommentar

Ineffektivitet er gennemgående. Manglende lederskab og ejerskab gennem hele organisationen. Halvdårlig løn Voldsom silotænkning og mange magtkampe med en del ofre.

Evaluering

Positiv kommentar

Firma med dyb passion for at hjælpe patienter med eksem og psoriasis, og andre hudlidelser. God team ånd - blandt fantastiske kollegaer.

Negativ kommentar

Der er altid mere du kan gøre bedre, nemt at arbejde meget - rigtigt meget.

Evaluering

Positiv kommentar

Søde kollegaer. Rimelig løn. Arrangementer og klubber på virksomheden.

Negativ kommentar

Ikke mange muligheder for udvikling.

Evaluering

Positiv kommentar

Good salary and other benefits.

Negativ kommentar

I have worked at LEO Innovation Lab for almost one year. A culture of badmouthing other people on their backs is cultivated and encouraged by management. Appearances can easily cheat you. People are very friendly and polite to your face, but do not mistake yourself, there's no reliable teamwork at this place. Most of the people who are left there are ambitious and don't hesitate on using others as stepping stones on their ways up. Regarding products, there are few and non relevant projects on the pipeline. Management has no professionalism nor ethics.

Evaluering

Positiv kommentar

Var meget glad for arbejdspladsen da jeg startede, hvor patienten var i centrum.

Negativ kommentar

Noget gammeldags og meget siloopbygget. Budgetter til kurser eksisterer nærmest ikke, bonus kun til topledelsen. Meget politisk styret og beslutninger tages uden involvering af medarbejdere..

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kolleger God work-life balance Karriere muligheder internt pga. stor virksomhed OK løn

Negativ kommentar

Ineffektiv organisation som virker rodet med lavt modenhedsniveau af forretningsprocesser. Ledelsen igangsætter mange modsatrettede projekter med ekstremt mange konsulenter, som ikke bliver forankret i LEO. Dårligt samarbejde på tværs af afdelinger - meget silo tænkning, ’fnidder’, politik og mudderkast mellem afdelinger.

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomhed med mange spændende opgaver

Negativ kommentar

Ledelsen sætter mange modsatrettede projekter. Mange stress-sygemeldinger. Ingen opfølgning på dårlige tilfredshedsmålinger

Evaluering

Positiv kommentar

Mange gode kolleger i en virksomhed der på ingen måde mangler penge. Fine ordninger, fornuftig løn, der dog ikke følger med større ansvar.

Negativ kommentar

Indenfor IT er det ganske enkelt katastrofalt. Elendig ledelse fra ledere der ikke aner hvad de burde vide, IT mæssigt såvel som om begrebet "ledelse". Mange magtspil og skjulte agendaer. Overordnet et område der næsten udelukkende besættes af konsulenter, hvor ingen har ansvar

Evaluering

Positiv kommentar

Lunch-Lottery, en frokost aftale med én fra en anden del af organisationen. Kantine, salg af brød, ost, grønt, kød. Rigtig godt kollegaskab og god worklife balance.

Negativ kommentar

Organisationsændring der betød at alt arbejde stod stille 1 mdr., før der kom en klar udmelding fra Ledelsen. Efter organisationsændringen blev mange flyttet over i jobs de ikke ønskede uden at der blev taget hånd om den enkelte medarbejders nye situation. Det kunne f.eks. have været at tilpasse opgaverne til medarbejderens kompetence til glæde for både LEO og medarbejder. Dét kunne bestemt have været gjort bedre.Det kaldes vist "manglende respekt" for medarbejderne.

Evaluering

Positiv kommentar

Det er svært at komme på noget positivt omkring LEO Pharma IT - Idet ledelsen samt organisationen er total drevet af en "konsulent" organisation som biddrager til dårlig ledelse. Specielt kan jeg nævne at IT ledelsen. er total gammel dag og præget at meget intern "politik" som middelmangement har svært at gøre operationelt.

Negativ kommentar

Global IT er præget af medarbejder med stress, og der er i organisationen ansat flere konsulenter en interne medarbejder som bevirker at der ikke er "kontrol" over IT udvikling og styring, Har ALDRIG oplevet noget så kaotisk et sted, og det bekræftes også ved at medarbejder hastigheden er mega lav. Ville ALDRIG søge en stilling i denne virksomhed

Evaluering

Positiv kommentar

LEO Pharma er en organisation med et godt hjerte. Folk er utroligt søde og hjælpsomme. Lønnen er god, og personalegoderne lige så.

Negativ kommentar

Min største anke imod LEO Pharma er, at kompetenceniveauet i visse områder er virkelig lavt. Man gør sig ikke nødvendigvis ulejligheden, at ansætte kvalificerede profiler til nøglepositioner, grundlæggende fordi ledelsen i dele af LEO Pharma ikke forstår sig på de områder de er ansvarlige for. Dertil kommer en udtalt manglende evne til rent faktisk at handle, så ting kan gå meget langsomt i LEO Pharma, og det er et anerkendt problem i organisationen, at man er rigtig god til at lave store forkromede planer og elendige til at føre dem ud i livet.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode arbejdsforhold, sunde værdiger, højt niveau af viden og kompetencer, generelt søde kollegaer og velfungerende afdelinger

Negativ kommentar

Lettere snobbet ledelse, store ambitioner men mangel på konkret vilje til at udføre dem, dårligt samarbejde mellem nogle afdelinger.

Evaluering

Positiv kommentar

Da jeg startede hos LEO Pharma var væksttrategien lige begyndte. Jeg arbejde i hovedkvarteret og var med til at starte nye markeder op og det gav en masse spændende udfordringer og ansver. Det var mit først job efter endt studie så jeg lærte en masse.

Negativ kommentar

Den største anke jeg har imod LEO Pharma er at jeg havde en dårlig chef. Hun var ikke konskruktiv og hendes ledelsstil var baseret på kontrol med en god portion raseri. Hun kørte en nul fejls kultur hvilket gjorde at der ikke var meget glæde i arbejder, kun frygt. Hun var heller ikke meget udvikle sine medarbejdere i det vi ikke måtte tage kurser eller seminarer. Det i sig selv er slemt nok, men ledelsen i LEO Pharma holder hånden over dårlige ledere selv om der 100% medarbejder turnover på to år i en afdeling. HR ved der er et problem men kan ikke gøre noget. Indefor mit fagområde ved man at hun er en dårlig leder og afskrækker folk for at søge job der.

Evaluering

Positiv kommentar

Produkter er af meget høj kvalitet. Der er fokus på arbejdsmiljø og at medarbejdere ikke skal blive syge af deres arbejde og at stress ikke giver sygedage. Generelt gode og loyale kollegaer som man kan stole på.

Negativ kommentar

ledelsen har meget svært ved at forklare vision og strategi på hvilke produkter der skal lanceres.. samarbejde mellem afdeling burde være langt højere prioritetet. Alt for meget silo tænkning og politik og nye tanker skal ikke komme "nedefra" Min samlede opfattelse af virksomheden er en støvet og grå og gammeldag ledet organisation. Derfor forlod jeg stedet efter bare 2 år,

Evaluering

Positiv kommentar

Der var et godt arbejdsmiljø og de fleste af ens kollegaer var glade og humoristiske og ledelsen virkede også flinke og imødekommende. Jeg fik det indtryk at man forsøgte så godt man kunne og tage hånd om medarbejderne selvom det ikke altid var lige let.

Negativ kommentar

Det var trist at man valgte og outsource økonomifunktionen til Indien. De skabte frustration og dårlig stemning og der var også visse medarbejdere som bare gik og brokkede sig for et godt ord uden at de rigtig var klar over, hvor godt de havde det. Der burde ledelsen ha været mere konsekvent og tage problemet op og tage en god snak med de pågældende medarbejdere, da sådanne snige øv-bøvere dræner en hel afdeling for energi med deres negative hvisken i krogene.

Evaluering

Positiv kommentar

Får kurser og videreuddannelse som ønsket.

Negativ kommentar

Manglende struktur i afdelingen.

Evaluering

Positiv kommentar

Søde og rare kolleager. Det bedste jeg kan sige.

Negativ kommentar

Slemt dårligt indeklima Sjældent anerkendelse og bedre løn