Tech Data Denmark ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Super ledelsesteam i DK. Høj grad af frihed og selvbestemmelse. Gode rammer og godt miljø.

Negativ kommentar

Lidt trægt med samarbejde imellem teams, hvor der er et uudnyttet potientiale.

Evaluering

Positiv kommentar

Super fed arbejdsplads med højt til loftet - der er masser af plads til at kunne udfolde sig. Masser af frihed i jobbet. Ledelsen lytter til ens mening og gør brug af de råd der gives. Fantastiske kollegaer der er med til at skabe den ånd der er på kontorerne som gør det sjovt at komme på arbejde

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Super god energi og glæde ved at arbejde. Man har høj arbejdsmoral, som man evner at krydre med humør, positivitet og engangement - både for arbejdet, men i særdeleshed også kollegaerne.

Negativ kommentar

Virksomheden vokser og dermed et voksende behov for at sikre processer og gennemsigtighed, så det er let-og-ligetil, at starte for nye medarbejdere. Den del er der plads til forbedring.

Evaluering

Positiv kommentar

FANTASTISKE kollegaer, som desværre forsvandt, da TD ikke kan holde på sine gode medarbejdere FANTASTISK direkte chef, som kompenserede for meget af det ugennemtænkte, uretfærdige, ufleksible osv. Han var den eneste årsag til jeg var der SÅ længe sammen med de gode kollegaer. Super fede brands og producenter

Negativ kommentar

Meget topstyret fra SE og Nordisk side, så DK ikke bestemmer det store selv. Langt fra tanke til action. Dårlig aflønning SÅ meget spild, mange møder, kontrol og snik/snak = ineffektivitet. Straffer vindere pga. dårligt performende kollegaer MEN det kompenserede min chef for og var grunden til vores succesfulde samarbejde og resultater, som desværre ikke blev nok påskønnet eller belønnet.