HTH

Gem
HTH
Indretningskonsulent

HTH, Nykøbing Falster

Er du klar til at bruge din erfaring fra køkkenbranchen til at sælge et af branchens stærkeste brands og give dine kunder en oplevelse i verdensklasse?

Som køkkeneksperten hjælper du dine kunder med at gøre drømme til virkelighed, og med i købet får du fantastiske kolleger, en god provision og mulighed for at bygge videre på din salgskarriere i en international, markedsledende virksomhed.

HTH

I butikken i Nykøbing Falster vil du komme til at varetage køkkensalget fra start til slut omgivet af innovative high-end-køkkener og toptunede omgivelser. Alle vores butikker er totalrenoverede og indrettet til at inspirere kunderne og booste dit salg.

HTH
Gem
HTH
Indretningskonsulent

HTH, Vejle

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed har højeste prioritet?

HTH

Jobbet som indretningskonsulent er i vores HTH GO afdeling, der henvender sig til de kunder, som selv ønsker at samle og montere deres nye køkken, bad eller garderobe.

Jobbet består i at inspirere og vejlede vores kunder i materialevalg, tegne og indrette i vores tegnesystem, udarbejde tilbud og til slut sælge, pakke og udlevere kundens nye køkken-, bad- eller garderobeelementer. Vi sælger vores køkkener direkte fra vores lager, som betyder, at du også vil komme til at tage del i vores arbejde på lageret.

HTH
Gem
HTH
Filialchef

HTH, Aalborg

Brænder du for at skabe vækst i et konkurrencepræget marked, og samtidig få det bedste frem i dine medarbejdere? Så er du måske vores nye Filialchef hos HTH Aalborg!

HTH

Med reference til vores salgschef, bliver du ansvarlig for at lede butikkens dygtige privat-salgsteam bestående af 10 medarbejdere.

Visionen for vores salgsorganisation er et konstant fokus på en professionel indsats og synlige resultater. Vi vil være på forkant med udviklingen på markedet, og det stiller krav til vores medarbejderes initiativ og engagement. Som Filialchef bliver det dit ansvar at skabe de ønskede resultater gennem ledelse, udvikling og motivation af salgsteamet i bu­tikken.

HTH
Gem
HTH
Floor Manager

HTH, Lyngby

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser både ved modtagelse af vores kunder samt over telefonen? Så er du måske vores nye Floor Manager hos HTH. HTH

Som branchens førende indenfor salg af køkken, bad og garderobe, er det afgørende for os, at vores kunder får en god kundeoplevelse lige fra de træder ind af døren.

Jobbet som Floor Manager er et alsidigt job, hvor din fornemmeste opgave bliver at sikre, at vores kunder får en unik oplevelse både i butikken og pr. telefon. Du er med andre ord butikkens frontfigur. I overblik bliver dine opgaver at:

  • Byde kunderne velkomne og præsentere butikken
  • Videregive kunderne til den rette designer eller erhvervskonsulent, som hjælper kunden med at realisere deres køkkendrømme
  • Klargøre til kundemøder for kollegaer
HTH
Gem
HTH
Indretningskonsulent

HTH, Lyngby

Er dit fokus altid på at lukke salget med den løsning, dine kunder drømmer om? Og vil du have masser af udviklingsmuligheder i en international virksomhed, hvor du bliver en del af et af køkkenbranchens stærkeste brands?

Her kommer du hele vejen rundt om et komplekst produkt, der består af et hav af muligheder og lækre, unikke kombinationer.

HTH

Som køkkeneksperten hjælper du dine kunder med at gøre drømme til virkelighed. Og med i købet får du fantastiske kolleger, en god provision og mulighed for at opbygge en solid salgskarriere, du hele tiden kan udvide med nye kompetencer.

Du får ansvaret for dine opgaver og dine kunder – både i butikken og på mail og telefon. Hver køkkenløsning, du skaber med kunderne, er unik og baseret på kundens behov.

HTH
Gem
HTH
Projektleder

HTH, Tilst

Brænder du for at give dine projektkunder en helt fantastisk oplevelse? Og er du klar til hjælpe dem med at få leveret køkken, bad og garderobe inventar til deres store boligkomplekser?

HTH

Som projektleder i HTH træder du ind i en specialistrolle, hvor du udelukkende har fokus på vores Projektkunder og Erhvervs kunder. Dermed får du en unik salgsstilling, hvor din fornemmeste opgave er at sætte dig i kundens sted og lytte til deres ønsker og økonomiske rammer, for derved at finde den bedste løsning netop til dem.

Som projektleder får du ansvar for dine egne sager og du styrer salget fra start til slut. Dit fokus vil derfor være på at få afdækket din kundes behov og ønsker, som vil bestå af store løsninger på standardvarer.

HTH
Gem
HTH
Indretningskonsulent

HTH, Næstved

Kan du forvandle vores kunders drømme til køkkenkærlighed og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed og den gode forretning, har højeste prioritet, så læs videre:

HTH

Vi har travlt og som branchens førende indenfor salg af køkkener, har vi brug for branchens bedste indretningskonsulent. Det er ikke nødvendigt med erfaring fra branchen – det er vigtigere, at du trives som sælger, har den rette profil og adfærd.

Vi har markedets bedste introduktionsprogram med eget uddannelsesakademi og sørger for grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser. Samtidig prioriterer vi din personlige udvikling højt. HTH Næstved er inde i en positiv udvikling med klare planer for fremtiden. I starten af 2022 slår vi blandt andet dørene op til en helt ny HTH Næstved-butik.

HTH
Gem
HTH
Erhvervskonsulent

HTH, Holstebro

Brænder du for at give dine erhvervskunder en helt fantastisk oplevelse? Og er du klar til hjælpe dem med at få leveret køkken, bad og garderobeinventar til deres store boligkomplekser?

HTH

Som Erhvervskonsulent i HTH træder du ind i en rolle, hvor du udelukkende har fokus på vores erhvervskunder. Dermed får du en unik salgsstilling, hvor din fornemmeste opgave er at sætte dig i kundens sted og lytte til deres ønsker og økonomiske rammer, for derved at finde den bedste løsning netop til dem.

På kontoret i Holstebro kan du se frem til at blive en del af et stærkt team. Her træder du ind i en hverdag sammen med dine 20 nye kolleger, hvor du får et tæt samarbejde med vores erhvervskunder, som har behov for køkken, bad og garderobe inventar til større projekter.

HTH
Gem
HTH
Erhverv- og typehuskonsulenter

HTH, Horsens

Kan du åbne og lukke et salg samtidig med, du sørger for, at kunden bliver tilfreds, så læs videre…

HTH

Det er ikke nødvendigt med erfaring fra branchen, men vil selvfølgelig være en fordel. Det er dog endnu mere vigtigt, at du trives som sælger, har den rette profil og adfærd. Vi har nemlig markedets bedste introduktionsprogram med eget uddannelsesakademi og sørger for grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser, samtidig med vi prioriterer din personlige udvikling højt.

HTH Horsens er i en positiv udvikling og du bliver en del af et stærkt team, hvad enten du brænder for erhverv – eller typehussalg.

HTH
Gem
HTH
Administrativ medarbejder

HTH, Glostrup

Kan du have det store overblik og jonglere mellem sagshåndtering, mails og telefoner?

Som administrativ medarbejder i Typehusafdelingen skal du kunne håndtere alt fra kunder til byggeledere. Vi er en travl afdeling med run på, og vi skal bruge dig til at håndtere alt fra mails til fremsendelse af sager til byggefirmaer.

HTH

Der venter dig et udfordrende mix af opgaver, som kan variere fra dag til dag. Du bliver en del af et dygtigt erhvervsteam og kommer til at bidrage i mange forskellige sammenhænge, hvor behovet opstår. I overblik bliver dine opgaver at:

  • assistere vores erhvervskonsulenter i dagligdagen
  • administrative opgaver vedr. nye sager og informationer angående modtagende sager
  • videregive henvendelser til den rette erhvervskonsulent
HTH