BAUHAUS

Bliv en del af Danmarks største byggemarkedskæde

BAUHAUS er en international familiejet virksomhed med over 300 butikker på tværs af 19 forskellige lande. Vi har været en del af det danske marked siden 1988, hvor vi siden har vi sikret os en solid markedsposition med nu 19 byggevarehuse.

Som medarbejder i BAUHAUS bliver du altså en del af Danmarks største byggemarkedskæde - men derfor behøver du ikke kunne alle 160.000 varenumre.

Hos BAUHAUS er kædens egen såvel som medarbejdernes udvikling en stor del af hverdagen. Det gælder, når vi ekspanderer og når det kommer til nye systemer og digitale processer, der kan gøre, at vi altid kan give den bedste kundeoplevelse og hjælpe vores kollegaer til at yde det bedste – vi er meget mere end et byggemarked.

Mulighederne for en karriere i BAUHAUS udvikler sig dermed sideløbende med, at BAUHAUS udvikler sig.

Mathilde:
"Jeg startede i BAUHAUS Holbæk i kassen og kundeservice, hvor jeg arbejdede imens, jeg tog min uddannelse på kontor.

Da jeg var færdig, flyttede jeg til Aarhus og fik job i indkøbsafdelingen på Servicecentret, hvor jeg var i 7 år.

Efter kort tid i et andet job, savnede jeg BAUHAUS. Jeg blev ansat som Driftsassistent i Ishøj, men tænkte, at det nok kun var midlertidigt… men hold nu op, hvor jeg elskede det job.

Jeg blev senere tilbudt at være med til at åbne BAUHAUS Valby. Selvom jeg havde det som blommen i et æg i Ishøj, tog jeg imod muligheden for at udvikle mig.

Det blev starten på den karrierevej, som jeg har valgt. I dag er jeg Souschef i Valby, er tilbage ved butiksarbejdstider, weekendarbejde og hele molevitten, samtidig med at det passer ind i familielivet ... og hvem ved, hvad tiden ellers bringer.”

Billede af Mathilde

Mere end bare et byggemarked

Hos BAUHAUS kan du finde et job inden for præcis det område, du interesserer dig for og er passioneret omkring. Uanset om det f.eks. er salg, service, indkøb, IT, marketing, økonomi eller HR.

I alle afdelinger sætter vi det rette hold af medarbejdere, imens vi skaber plads til, at vi alle er forskellige på interesser, kultur og kompetencer.

Vi møder hinanden i dagligdagen, og vi vægter det sociale aspekt i vores kollegaskab højt med både medarbejderevents, rabatter, konkurrencer og åbne kontorer. Ligesom vi fejrer fødselsdage sammen, og at alle jubilarerne bliver klappet ind på arbejde og fejret af kollegerne.

Tager du ansvar, og har du indstillingen og ønsket om det, er vi der som støtte til din videre udvikling. Uanset om du har lederambitioner og vil tage vores interne lederuddannelse, om du er et sted i dit liv, hvor jobbet skal matche nye behov, eller om du drømmer om et karriereskifte, så har du mulighederne i BAUHAUS.

Vores værdier: meget mere end fine ord

Ansvarlighed, kundeorientering, medarbejderudvikling, resultatorientering og samarbejde er de 5 vigtigste ord i BAUHAUS og udgør vores fælles værdier og retning.

Men vores mission, vision og værdier er ikke bare fine ord. De efterleves af alle fra deltidsmedarbejderen til direktøren. Derfor er det heller ikke for sjov, når vi siger, at du uanset dine arbejdsopgaver er garanteret et lærerigt og udfordrende job med adskillige udviklingsmuligheder på tværs af opgaver, roller og afdelinger.

Poul Erik:

“Jeg startede som salgselev tilbage i 1998, og i løbet af min tid i BAUHAUS har jeg haft flere forskellige jobs. Ligesom jeg har sagt både ja og nej tak til nye stillinger.

Da jeg efter 6 år som sælger i trælasten fik muligheden for at blive Salgsleder i en anden afdeling, sprang jeg ud i det og tog samtidig BAUHAUS’ interne lederuddannelse. Da trælasten er min spidskompetence, var jeg også klar til at komme tilbage til afdelingen, da det blev muligt.

I 2009 rykkede jeg til BAUHAUS Ishøj som salgsleder i Drive-in, hvor jeg var med til at bygge afdelingen op inden den store åbning. Nu arbejder jeg som Sisponent, hvor jeg siden 2011 har været i næsten alle afdelinger. Så jeg har i disponentrollen haft mange forskellige arbejdsopgaver.”