BAUHAUS

BAUHAUS som arbejdsplads

BAUHAUS er en mangfoldig og værdibaseret arbejdsplads med en stærk kultur. Tager du ansvar og ønsker indflydelse, så har vi friheden til at træffe selvstændige beslutninger. Hos BAUHAUS vægter vi ordentlighed højt og tilbyder gode arbejdsforhold med spændende udviklings- og karrieremuligheder.

BAUHAUS

Danmarks største byggemarkedskæde

BAUHAUS er en international virksomhed med over 260 byggevarehuse i 19 forskellige lande, og har været en del af det danske marked siden 1988. Vi har en solid markedsposition med 18 (snart 19) byggevarehuse spredt over landet – Og flere byggevarehuse er på vej.

Vi er Danmarks største byggemarkedskæde med mere end 160.000 varenumre, og en målsætning om at tilbyde konkurrencedygtige priser til både private og professionelle. Det gælder inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, træ og bygningsartikler og haveartikler, og meget andet. Vi står sammen om at skabe udvikling og tilfredse kunder.

BAUHAUS’ værdier

Ansvarlighed
”I BAUHAUS har vi alle et ansvar for de opgaver, vi løser. Derfor leverer vi den højeste kvalitet uanset opgavens karakter.”

Kundeorientering
”For os er de vigtigste personer kunderne, som vi altid forsøger at give en god oplevelse.”

Medarbejderudvikling
”Vi skaber plads til både personlig og faglig udvikling”

Resultatorientering
”I BAUHAUS har vi realistiske, men ambitiøse mål, og vi bruger hinandens færdigheder til at opnå de bedste resultater.”

Samarbejde
”Vi er fælles om vores arbejdsopgaver, og vi behandler hinanden med ærlighed, åbenhed og respekt.”