BAUHAUS

Gem
BAUHAUS
Serviceleder til Kasse & Kundeservice i BAUHAUS Glostrup

BAUHAUS

Kan du lede, koordinere en afdeling af glade Kasse- og kundeservicemedarbejdere, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som Serviceleder i BAUHAUS får du muligheden for at præge byggevarehusets største afdeling, og give kunderne den bedste oplevelse igennem betjening i topklasse.

Som Serviceleder sikrer du sammen med Servicechefen, at kunderne altid får en god oplevelse, Det gør du først og fremmest ved at være den gode holdspiller, der viser dine kollegaer vejen til hurtig og effektiv kundebetjening.

Du tager hånd om tingene, når de opstår, og med din selvstændige tilgang får du sammen med dine lederkollegaer ting til at ske i en forandringspræget hverdag.

BAUHAUS
Gem
BAUHAUS
Afdelingschef til Værktøj & Isenkram i BAUHAUS Herning

BAUHAUS

Kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere i Værktøj & Isenkram, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som Afdelingschef i BAUHAUS får du lidt mere ansvar og frie rammer til at give kunderne de bedste oplevelser og gøre hverdagen sjov.

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og vores kunder spænder bredt – fra den professionelle håndværker til den ambitiøse amatør. Som Afdelingschef i Værktøj & Isenkram sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler deres varer – uanset deres niveau. Det gør du først og fremmest igennem dine medarbejdere, som du coacher og motiverer i service og salg, og sikrer deres løbende udvikling. Men du gør det også som den synlige leder, der går forrest ude på gulvet og viser vejen.

BAUHAUS
Gem
BAUHAUS
Teamleder til BAUHAUS Webshop – Team Aftersales

BAUHAUS, Tilst

Sætter du en ære i at levere en unik kundeoplevelse, hvor service er på et højt niveau? Kan du samtidig motivere og inspirere dine medarbejdere til at give alle kunder en kvalificeret og personlig service? Så er du måske vores nye Aftersales Teamleder i branchens bedste byggemarkedskæde.

I BAUHAUS Aftersales arbejder vi hver dag på at give vores webshopkunder den bedste service, og vi søger nu en ny Teamleder. Som vores kommende Teamleder er din opgave at støtte vores dygtige Aftersales-team med at hjælpe og rådgive vores kunder på mail og telefon. Derved skal du sikre, at alle henvendelser bliver håndteret venligt, hurtigt og effektivt.

Med reference til Webshopchefen bliver du en del af en webshopafdeling på 24 medarbejdere, hvoraf du har det ledelsesmæssige ansvar for Aftersales-teamet bestående af 7 medarbejdere.

BAUHAUS
Gem
BAUHAUS
Afdelingschef til Farver & Belysning i BAUHAUS Herning

BAUHAUS

Kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere i Farver & Belysning, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som Afdelingschef i BAUHAUS får du lidt mere ansvar og frie rammer til at give kunderne de bedste oplevelser og gøre hverdagen sjov.

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og vores kunder spænder bredt – fra den professionelle håndværker til den ambitiøse amatør.

Som Afdelingschef i vores Farver & Belysning sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler deres varer – uanset deres niveau. Det gør du først og fremmest igennem dine medarbejdere, som du coacher og motiverer i service og salg, og sikrer deres løbende udvikling. Men du gør det også som den synlige leder, der går forrest ude på gulvet og viser vejen.

BAUHAUS
Gem
BAUHAUS
Afdelingschef til VVS & Fliser i BAUHAUS Hillerød

BAUHAUS

Kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere i VVS & Fliser, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som Afdelingschef i BAUHAUS får du lidt mere ansvar og frie rammer til at give kunderne de bedste oplevelser og gøre hverdagen sjov.

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og vores kunder spænder bredt – fra den professionelle håndværker til den ambitiøse amatør. Som Afdelingschef i VVS & Fliser sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler deres varer – uanset deres niveau.

Det bliver bl.a. dig, der:

  • har ansvaret for dine varegrupper, varespejl og kampagneopfølgning
  • har løbende kontakt med leverandører
  • overholder salgsbudgetter og vores stærke koncept
BAUHAUS
Gem
BAUHAUS
Disponent til BAUHAUS Gladsaxe

BAUHAUS, Søborg

Har du kendskab til detailhandel? Er du klar til styre et kæmpe vareflow, og har du styr på detaljen? Så er det måske dig, der skal være vores nye disponent.

Som disponent bliver din primære opgave at sikre, at der altid er varer på hylderne til vores kunder – Dette gør du i tæt samarbejde med vores afdelingschefer, hvor du står for varebestillingen. Derudover er du en stor del af vores status, som foregår rullende hele året rundt, hvor du med din detaljesans, er med til at sikre at vores optællinger er så korrekte som muligt.

Derudover vil det også være dig der bl.a.:

  • Har løbende kontakt med vores leverandører
  • Sikrer opfølgning på kundeordre, skaffevarer og reklamationer
  • Foretager løbende lagerkontrol via optælling
  • Er en del af arbejdet omkring svindbekæmpelse i varehuset
BAUHAUS
Gem
Sælger (deltid 9 timer) til Trælast og Drive-in i BAUHAUS Gladsaxe
Er du til en hverdag med kunden i fokus, hvor både tempoet og humøret er i top?
BAUHAUS, Gladsaxe
BAUHAUS
Indrykket:
Gem
Sælger (fuldtid) til Værktøj & Isenkram i BAUHAUS Gladsaxe
Er du til en hverdag med kunden i fokus, hvor både tempoet og humøret er i top?
BAUHAUS, Gladsaxe
BAUHAUS
Indrykket:
Gem
Sælger deltid 8 timer til Havecentret i BAUHAUS Aalborg
Er du til en hverdag med kunden i fokus, hvor både tempoet og humøret er i top?
BAUHAUS, Aalborg
BAUHAUS
Indrykket:
Gem
Sælger deltid 8 timer til Farver & Belysning i BAUHAUS Aalborg
Er du til en hverdag med kunden i fokus, hvor både tempoet og humøret er i top?
BAUHAUS, Aalborg
BAUHAUS
Indrykket: