Vejle Kommune

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg arbejder på Grejsdal Skole i Vejle Kommune og har kun positive ting, at sige. Trist jeg blev nød til at stoppe pga. geografiske forhold. Men jeg har ikke andet end positive ting at sige ang. Grejsdal Skole.

Negativ kommentar

Det er en skole så forvent nogle af børnene, ik kommer til at behandle dig ordentligt.

Evaluering

Positiv kommentar

Arbejdspladsen ligger jo et skønt sted og har en fabelagtig kantine.

Negativ kommentar

Føler overhovedet ikke de hverken lytter til medarbejdere eller for den sagsskyld borgerne. Jeg har personligt haft en meget dårlig ledelse og det var for hele afdelingen. Vi fik trukket opgaver ned over hovedet, som vi hverken havde kompetencer eller evnen til at udfylde, men blev truet med anmærkninger i vores personale sag. Beklager, men der er noget galt med hele ledelsen og fremgangsmåden. Nu vil jeg desværre ikke næbbene afdeling, jeg var ansat i, men selv kollegaer blev kun sig selv nærmest af frygt for at miste deres job.

Evaluering

Positiv kommentar

I Vejle Kommune, Teknik og Miljø er der mulighed for at komme på kursus og dygtiggøre sig.

Negativ kommentar

I Vejle Kommune, Teknik og Miljø er ledelsen meget topstyret. Der er efter ansættelse af den nuværende direktør for ca seks år siden kommet flere ledere og chefer til Teknik og Miljø. Dette er sket på bekostning af sagsbehandlere, hvor antallet af sagsbehandlere er reduceret. Det betyder større arbejdsbyrde for den enkelte sagsbehandler. Derudover har ledelsen uddelegeret mange opgaver til sagsbehandlerne. Derudover er vidensdelingen om hvad der sker i forvaltningen reduceret da den øverste ledelse holder dette for sig selv.