Avis Budget Group

Avis Budget – en global virksomhed med fart på

Avis Budget Group er et biludlejningsfirma for rejsende over hele verden. Vi driver nogle af de mest anerkendte mærker i branchen gennem Avis, Budget og Zipcar, sammen med lokale mærker som Payless, France Cars, Apex og Maggiore.

Vi er 160 medarbejdere i Danmark og 21.000 på globalt plan, som i sidste ende sørger for, at vores kunder får den rette service og hjælp, når de skal leje bil. Og vi har også brug for dig – for vi har nemlig ambitioner om at blive verdens bedste biludlejningsfirma i 2025.

avis budget group front desk

Vi tror på inklusion, diversitet – og en grønnere fremtid

Hos Avis Budget Group værdsætter vi hver enkelt medarbejder, og vi går langt for hele tiden at fremme en endnu mere inkluderende kultur. Derfor har vi blandt andet medarbejderledede netværk inden for det, vi kalder ”PowerofDIFFERENT”, som er vores strategi for diversitet, lighed og inklusion.

Visionen er at skabe og fostre en mangfoldig, retfærdig og rummelig arbejdsplads, hvor medarbejdere er værdsat for deres unikke karakter og anerkendt for deres forskelligartede talenter.

Og det er ikke kun en mere inkluderende fremtid, vi kigger imod. Hos Avis Budget har vi nemlig også fokus på at hjælpe med at skabe en grønnere verden. Vi er en del af den grønne omstilling, en bil deles af mange og vi har stor fokus på, at give vores kunder muligheden for at vælge en elbil som deres udlejningskøretøj – og dermed et miljøvenligt og bæredygtigt alternativ.

Udvikling og karrieremuligheder? Dem har vi også.

Du kan samtidig glæde dig til at blive en del af en virksomhed, hvor vi bakker alle vores medarbejdere op i deres professionelle og personlige udvikling. Derfor tilbyder vi løbende udviklingssamtaler og sparring med din nærmeste leder, ligesom du har rig mulighed for at rykke videre til nye titler og fagligheder i både ind- og udland.

Derudover har vi masser af mindeværdige fester og sociale arrangementer i løbet af året, hvor vi blandt andet inviterer forskellige kunstnere til at optræde – og så tilbyder vi selvfølgelig pensionsordning, sundhedsforsikring og gode rabatter på billeje.

Læs mere om os her.