Teknologisk Institut

TEKNOLOGISK INSTITUT
– teknologi for en bedre fremtid


Vil du være med til at skabe fremtiden?

”Det er fedt at arbejde på Teknologisk Institut, fordi jeg hjælper danske virksomheder med at omsætte den nyeste teknologi til konkrete produkter,”

siger Jeppe Skinnerup Byskov, Centerchef i Materialer.

Hos Teknologisk Institut bliver du en del af en innovativ organisation, hvor vi bygger bro mellem forskning og industri. Her får du helt ekstraordinært mulighed for at følge dit arbejde hele vejen – fra selve forskning og udvikling over til implementering hos virksomheden og den daglige anvendelse.

Vi producerer viden og skaber værdi

Vi er 1.100 medarbejdere i Høje Taastrup, Aarhus og Odense. Her er vi placeret i 5 forskellige divisioner:

Fødevarer og Produktion

Energi og Klima

Miljøteknologi

Byggeri og Anlæg

Materialer

I alt har vi 71 laboratorier, hvor du kan afprøve din forskning eller dine projekter i praksis. Teknologisk Institut er sat i verden for at styrke erhvervslivet i mødet med fremtidens teknologiske og erhvervsmæssige udfordringer. Vi er repræsenteret i stort set alle industrier, og vi skaber værdi og resultater for over 10.000 kunder om året. Når vi skal løse vores kunders udfordringer, sammensætter vi individuelle teams på tværs af centre – baseret på kundens behov. På den måde sørger vi for altid at være banebrydende, når vi løser opgaverne.

Dine interne udviklingsmuligheder er i fokus

Vi sætter dine kompetencer i spil.

”De interne udviklingsmuligheder er rigtig gode. Vi har nemlig tre tydelige karrierespor – så hvad enten du ønsker at gå forretnings- eller ledelsesvejen, blive projektleder eller specialist, så kan du realisere dine mål her hos os,”

siger Martin Sluth, Sektionsleder i HR, Teknologisk Institut.

Vi giver dig mulighed for det hele – det resulterer nemlig i øget arbejdsglæde, bedre resultater for vores kunder og styrker os på tværs af hele instituttet. Herudover tilbyder vi løbende diverse kurser – fx inden for jura, salg eller projektledelse. Herigennem former du også et stærkt netværk, som kommer dig til gode i dit arbejde – hver dag.


116 års historik og udstyr i verdensklasse

Vi følger selvfølgelig også tendenserne og udviklingen i samfundet – det har vi gjort i over 100 år. Derfor har vi meget fokus på den stigende digitalisering. På vores 3D-laboratorie har vi landets bedste udstyr, hvor dine nye kolleger fx eksperimenterer med at 3D-printe fødevarer. Vi bestræber os nemlig på at være på forkant med, hvad teknologi kan gøre og udvikle sig til. Herudover arbejder vi også med robotteknologi, som vi blandt andet bruger til at optimere produktionen i virksomheder. Og så fylder den cirkulære ressourceøkonomi også meget. I hele organisationens værdikæde genanvender vi diverse materialer. For klimaet, miljøet og fremtidens skyld.

Vores kernefokus: arbejdsglæde og faglig stolthed

Sammen skaber vi altså uvurderlig værdi for både vores kunder – men også for hinanden.

”Det bedste ved at arbejde på Teknologisk Institut er den fleksibilitet og frihed, der er i arbejdet. Der kommer altid noget nyt, og der er ikke en triviel arbejdsdag. Der er hele tiden skiftende opgaver, og man kommer aldrig til at kede sig. Det er rart. Der er frihed til at udforske og til at lave de ting, man gerne vil,”

fortæller Josefine Karna Corfits Smedsgård, Specialist i Miljøteknologi.

At arbejde på Teknologisk Institut

Kom godt fra start: netværk og mentorordning

Allerede inden du starter som ny medarbejder hos Teknologisk Institut, får du tilsendt en video af den administrerende direktør, hvor han introducerer dig til din nye arbejdsplads, og du får en sjov quiz om instituttet. Du får tilknyttet en mentor, som følger dig i et nøje tilrettelagt onboarding-forløb, ligesom der vil være forskellige aktiviteter på dine introdage. Så er vi helt sikre på, at du kommer godt fra start.