Comwell

Gem
Comwell Roskilde MeetingDesignerchef

Comwell Roskilde

Stærk leder med passion for salg af møder, konferencer og selskaber.

Vil du være en del af den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark? Og vil du være med til at forme din egen stilling i en organisation, hvor fundamentet og koncepterne er på plads?

Som MeetingDesignchef for Comwell Roskilde kommer du med din stærke faglighed til at spille en vigtig rolle i den videre udvikling af hotellet sammen med den øvrige organisation.

Udover at sikre en høj kvalitet i vores mødeprodukt har du også ansvaret for det lokale salg, ligesom du i et tæt samarbejde med koncernens salgsafdeling vil være ansvarlig for at indgå samarbejde med nye kunder. Du bliver ansvarlig for afdelingen og indgår i lederteamet med reference til Hoteldirektøren.

Gem
Comwell H.C. Andersen Odense AV tekniker

Comwell H.C. Andersen Odense

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Du vil blive en del af vores AV afdeling. Afdelingen består af 6 medarbejdere der har stor erfaring med AV-afvikling. Opgaverne i afdelingen deles ud på kompetencer, men der vil altid være en del fællesopgaver, herunder bla. tilgængelighed for vores gæster og AV-opstart/afvikling af møder. Dit primære arbejdsområde vil være i alle mødelokaler, opstillinger og afvikling.

Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Gem
Comwell Klarskovgaard Restaurantsouschef

Comwell Klarskovgaard, Korsør

- Dygtig og engageret

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Restaurantsouschef på Comwell Klarskovgaard, kommer du til at stå i spidsen for et godt team i restauranten. Du får en alsidig hverdag med bl.a. fokus på koordinering, kvalitetssikring, ledelse og udvikling af medarbejdere samt afvikling af alle aktiviteter i huset.

Arbejdsopgaver:

  • Dagligt ansvar for driften i restaurant, bar og kaffekøkken
  • Stedfortræder for restaurantchefen
  • Daglig ledelse, coaching og motivering af afdelingens medarbejdere
Gem
Comwell Sorø Køkkenchef

Comwell Sorø

Vores fantastiske køkkenteam mangler nu en passioneret leder. Er det dig?

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som køkkenchef bliver det din opgave at videreføre og videreudvikle den gastronomiske profil med høj fokus på bæredygtighed og kvalitet. Du får ansvaret for et dynamisk og engageret køkkenteam og sammen med den øvrige ledergruppe vil du spille en central rolle i den fortsatte udvikling af hotellet. Hotellet ligger i nogle skønne omgivelser, der giver rig mulighed for at tænke kreativt i forhold til de produkter, vi tilbyder, der både favner møder, konferencer, a la carte, leisure og selskaber.